Продуктові стартапи в UNIT.City отримають доступ до IT-сервісів на $200 000

UNIT.City запускає програму підтримки продуктових стартапів UNIT.Perks: резиденти інноваційного парку отримають доступ до інструментів та послуг провідних IT-компаній та зможуть розраховувати на фінансову підтримку. Партнерами програми стали Microsoft, Amazon, Intercom, HubSpot, Grammarly, DepositPhotos, Zendesk, SendGrid, YouScan й інші відомі компанії.

background

Стартапи, що приєднаються до програми, зможуть отримати безкоштовні кредити та знижки до 90%, а загальна вигода для кожного може скласти $200 000. Сьогодні в інноваційному парку UNIT.City працює 35 компаній. Таким чином, сумарна річна вигода від програми для всіх резидентів UNIT.City перевищить $7 млн.

«– Ця ініціатива в такому вигляді – досить унікальне явище для українського ринку. Ми раді, що світові корпорації та українські компанії вирішили підтримати український інноваційний бізнес на цьому етапі, – підкреслив Кирило Мазур, голова напряму розвитку екосистеми в UNIT.City.»

Програма передбачає певні обмеження. Так, частина сервісів буде доступна за промо-ціною лише для стартапів молодше 5 років з річним оборотом до $1 млн. Повний список пропозицій можна подивитися на сторінці програми.

UNIT.Perks стала другою з анонсованих програм розвитку для бізнесів в UNIT.City. Раніше команда інноваційного парку запустила конкурс стартапів AGRITECH Challenge, переможці якого отримають $10 000 та можливість реалізувати свою ідею на ринку Південно-Східної Азії.

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО:

Читайте также:

Як стартапи намагаються знешкодити цукор

Як використання штучного інтелекту впливає на нашу продуктивність?

Британський стартап обіцяє відновити льодовики Арктики

Фінансування тревел-стартапів у 2023 році: тренди та найбільші раунди