Патрік Ньюбері виступить на User Friendly Conference для дизайнерів в Києві

12 грудня GlobalLogic проводить в Києві масштабну подію для UX/UI-фахівців: User Friendly Conference 2015. Захід має на меті об’єднати спеціалістів, що створюють мобільні та веб-додатки і організувати співтовариство українських дизайнерів, в якому вони зможуть продуктивно розвиватися.

Особливістю User Friendly Conference 2015 стане її практична спрямованість. Докладачі говоритимуть тільки про реальні проекти, без жодної теорії. Спеціальним гостем заходу стане Патрік Ньюбері (Patrick Newbery), директор зі стратегічних питань Method, дизайн-агентства, що працює над продуктами для Google, Nissan, Reuters, Lush, Mubi та ін. На User Friendly Conference 2015 також виступлять досвідчені вітчизняні UX / UI-експерти.

Snimok-1_4532691466853

Квитки на захід доступні по 500 грн, місце проведення – конференц-зала №12 НСК «Олімпійський». Раніше ми розповідали про те, що в Києві відкрився лекторій для предметних дизайнерів BAZIS від бюро дизайну Odesd2. В свою чергу, дизайнерська платформа UXPin випустила безкоштовну практичну інструкцію «The Ultimate Guide to Prototyping».

Джерело: User Friendly Conference

Читайте также:

7 трендів в UX- та UI-дизайні у 2024 році

Сайт на WordPress «з нуля»: як створити, «підводні камені» та виправлення помилок. Частина 3

Сайт на WordPress «з нуля»: як створити, «підводні камені» та виправлення помилок. Частина 2

7 трендів в UX та UI дизайні у 2023 році