Концептуальний фургон для віддаленої офісної роботи від Nissan

Японський автовиробник представив офісний фургон, що дозволяє взяти своє робоче місце куди завгодно. Проєкт дебютував на Токійському автосалоні 2021 року.

В умовах пандемії величезна кількість офісних співробітників у всьому світі змушені працювати з дому. Але погодьтеся, постійно знаходиться у квартирі та пересуватися переважно з кімнати в кімнату, підходить далеко не всім. Щоб поліпшити робочі будні й створити більше можливостей для організації робочого процесу, Nissan представив концепцію фургона, який обладнаний як сучасний офіс.

Головні переваги Caravan NV350 Office Pod

Багатьма функціями фургона можна керувати за допомогою смартфона. Наприклад, якщо ви перебуваєте в красивому місці з хорошою погодою, то, натиснувши лише одну кнопку, можете перемістити робоче місце на вулицю. У транспортному засобі є все необхідне для комфортної роботи:

  • вбудована кавоварка;
  • зона відпочинку на даху з шезлонгом, парасолькою і столиком, куди можна потрапити по внутрішніх сходах;
  • письмовий стіл;
  • крісло Herman Miller Cosm;
  • монітор, клавіатура і миша.

Якщо погода погана чи ви знаходитесь на жвавій вулиці, тоді без проблем можете працювати всередині фургона. М’яке килимове покриття, електричні жалюзі, а також антибактеріальна ультрафіолетова лампа створюють комфортні умови для максимальної концентрації.

Недоліки концептуального фургона

У представленій моделі немає ванної кімнати, ліжка та інших зручностей, тобто це просто робоче місце на колесах. Але варто зазначити, що NV350 набагато менше звичних нам будинків на колесах. При цьому якщо такий концепт приверне увагу потенційних покупців, то фургон можуть доопрацювати. На сьогодні це тільки концепція, інформації про плани з запуску моделі у виробництво поки немає.

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО:

Читайте также:

Як виглядає офіс Nvidia – футуристичний робочий простір в оточенні природи

Після WeWork: яке майбутнє чекає на коворкінги?

7 концептів транспорту майбутнього з Japan Mobility Show 2023

Стартапи, які пропонують переосмислити світ паркування