Підсумки року від YouTube: у світі дивляться талант-шоу, в Україні — мультики

Відеосервіс YouTube представив підбірку найпопулярніших відео року YouTube Rewind 2017 в Україні та в усьому світі. Традиційно, рейтинг розділяє музичні кліпи та весь інший відеоконтент, ролики відібрані на основі кількості і часу переглядів, кількості пересилань, коментарів, вподобань тощо.

Всі разом 10 найпопулярніших трендових відео року зібрали понад 633 млн переглядів. Шоу талантів на YouTube популярні вже не перший рік ‒ America’s Got Talent, Britain’s Got Talent, The Voice ‒ в 2017 році кліпи з цих шоу подивилися понад 2,8 млрд разів. А відео з корейського шоу-дебютанта списку The Mask Singer («Співак у масці») стало номером один в Топ-10 трендових відео року (понад 182 млн переглядів):

Щодо музичних відео, то в 2017 році був побитий рекорд за кількістю переглядів кліпу Psy, «Gangnam Style», який тримався 5 років. Тепер лідером з 4,4 млрд переглядів є відео Luis Fonsi, «Despacito».

В українському сегменті YouTube серед не музичних відео популярністю користується дитячий і комедійний контент, а також телевізійні шоу. Перше місце в рейтингу популярності даної категорії займає серія 62 мультфільму «Маша и Медведь» (більше 201,6 млн переглядів). Найпопулярнішим музичним відео України в 2017 році став кліп «Тает Лёд», (понад 143 млн).

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО:

Джерело: «Google Україна»

Читайте также:

Чому YouTube – найздоровіша інтернет-економіка

ШІ музика: як стартап Suno робить створення пісень доступним кожному

Google запускає в Україні кампанію «‎Google для бізнесу‎»

Небо не межа: стратосферні проекти Airbus, Google та SoftBank