Kyiv Smart City, «1+1 медіа» та «Спільнокошт» розкажуть про мотивацію новаторів

Клуб мобiльних розробникiв та стартапiв AppClub анонсує початок нового сезону зустрiчей та семiнарiв для iнтернет-пiдприємцiв та програмістів.

За планом органiзаторiв, перша зустріч нового сезону буде присвячена мотивуванню. Зокрема, мова йтиме про цікаві проекти та ідеї i про об’єднання людей навколо цих ідей. Про згуртування активних особистостей розкаже один з організаторів хакатону Kyiv Smart City Олександр Краковецький. Керівник Future Media Lab Павло Педенко розповiдатиме про те, як ІТ-спільнота може долучитись до ініціативи з розвитку високих технологiй в Українi.

Один з координаторів «Спільнокошту» Віта Базан розповiдатиме про те, як створити проект, в який повірять інші люди. Окрiм прослуховування лекцiй, гостi зможуть поспілкуватися зі спікерами, знайти натхнення для створення нових проектів.

appclubspeakers

Щоб долучитися, користувачам доведеться придбати квиток за 120 грн. Студентам надається знижка у 50% – для її отримання треба надiслати на info@devrain.com фото документа, який підтверджує статус студента. Зустріч відбудеться 4 листопада в креативному просторі «Часопис». Читайте в нашому блозі інтерв’ю з Павлом Педенко, а також, матеріал від Олександра Краковецького про майбутнє смарт-технологій в Києві.

Нагадуємо, 29 жовтня у Києвi вiдбудеться черговий Startup Crash Test #57 вiд GrowthUP. Відвідувачі зможуть побачити презентації нових проектів, поділитися з розробниками своїм досвідом, допомогти визначити слабкі місця в гіпотезах.

Джерело: AppClub

Читайте также:

Чат-бот Bard приходить в Україну: основні доступні функції

9 стартапів представлять Україну на Web Summit 2023

Як видалити російський контент з пошукових систем та соціальних мереж

12 стартапів з України на CES 2023