Техноблогери розкритикували навушники Beats

Колумністи видань PopMech та Gizmodo провели детальний огляд того, що всередині у популярних навушників Beats. Нагадаємо, ці навушники позиціонуються як гаджет преміум-класу. Техноблогери твердять: пристрій не коштує тих грошей, котрі за нього вимагають.

По-перше, стверджують автори огляду, якість звуку в них набагато нижча, ніж у дешевших аналогів. А по-друге, розібравши навушники Beats by Dre на запчастини, вони виявили всередині щонайменше 4 металевих деталі, які не несуть взагалі ніякої функціональності. Від присутності цих складових в корпусі гаджета у покупця виникає відчуття, що він тримає в руках «важку» і дорогу річ.

Також техноблогери зауважують, що деталі корпусу замість кріплення гвинтами з’єднані за допомогою звичайного низькоякісного клею, а сам корпус складається із пластику і вкрай недбало опрацьований зсередини, матеріали звукових мембран дешеві, а 30% ваги просто складаються із непотрібних металевих пластин, вкладених до корпусу навушників.

Нагадаємо, компанія американського репера Dr. Dre була придбана за рекордну суму в сучасній історії виробництва навушників. До складу «звукової» імперії входив також музичний онлайн-сервіс.

Читайте также:

Історія технологій в області органів відчуттів: слух, зір. Частина 2

Mi Band 4: чи вартий він своїх грошей?

Тамагочи: к чему нас подготовили виртуальные питомцы

Honor Band 4 Running — моніторинг активності для бігунів