Розпочався конкурс громадських онлайн-проектів від Deutsche Welle

Німецька медіакомпанія Deutsche Welle оголосила про початок 12-го міжнародного конкурсу онлайн-активізму The Bobs – Best of Online Activism. Заявки на участь у #thebobs16 можна подати до 3 березня на сайті конкурсу.

Обмежень щодо формату проектів, що можуть брати участь в конкурсі немає: сайт, блог, подкаст, Facebook-спільнота чи Facebook-сторінка, Twitter-аккаунт чи YouTube-канал — головне, щоб ресурс перебував у відкритому доступі. Конкурсні мови The Bobs: українська, російська, німецька, англійська, французька, португальська, іспанська, турецька, арабська, бенгальська, китайська, гінді, індонезійська, перська.

10298106_861712850603688_4774007815082232434_o

Кожен користувач і кожна користувачка інтернету може номінувати власний або чужий проект. Кількість заявок не впливає на шанси перемогти. Тобто достатньо зареєструвати один проект один раз. З іншого боку, той самий інтернет-ресурс можна реєструвати для участі в різних номінаціях #thebobs16. Критерії та правила подачі заявки вказані на сайті конкурсу.

Перелік проектів, що потрапили до фіналу буде оприлюднено 31 березня. Відбір здійснюватиме міжнародне журі, в якому Україну представляє директорка Інституту масової інформації Оксана Романюк. Тоді ж, 31 березня розпочнеться відкрите онлайн-голосування в усіх номінаціях конкурсу.

За підсумками голосування буде обрано проекти-переможці за версією інтернет-користувачів. Журі обере проекти-переможці в чотирьох міжнародних номінаціях під час засідання в Берліні наприкінці квітня. Міжнародні номінації The Bobs: найкраща соціальна ініціатива в мережі;
найкраща інновація; культура і мистецтво; громадянська журналістика в мережі.

Нові медіа поступово замінюють традиційні друковані видання. Чи зможуть технології остаточно перемогти газети, або ж сторони будуть взаємовигідно співпрацювати — читайте в аналітиці. Про те, як перетворити блог стартапу чи ІТ-компанії на популярне онлайн-видання, можна дізнатись з матеріалу нашого головного редактора.

Джерело: The Bobs 

Читайте также:

Про бото-фермы и фейковых инфлюенсеров

Ласкаво просимо в майбутнє! Згадуємо минулий рік

Политическое расфрендживание

Как выбрать CMS для интернет-магазина