iForum 2018: які нововведення готує десята ювілейна конференція

25 квітня 2018 року в Києві вдесяте пройде iForum — найбільша ІТ-конференція Східної Європи. За 10 років iForum став візитною карткою української ІТ-сфери та суміжних галузей. Десять років форум концентрує ринок на одному майданчику, дає старт новим бізнесам, ідеям і трендам. Квитки на захід вже у продажу.

Ювілейний iForum — це:

  • величезний фаховий івент, який 10 років проводиться на волонтерських засадах силами найактивніших ІТ-компаній;
  • понад 10 тисяч відвідувачів;
  • близько 100 компаній-учасників експозони;
  • 10 тематичних напрямів; понад 150 авторитетних спікерів;
  • ексклюзивна зона «Місто майбутнього» — прототип «розумного» міста з інноваційними розробками, які можна протестувати власноруч.

Новинка №1 — трендовий напрям «Блокчейн». Він охопить теми застосування технології блокчейн, криптовалют та нового інструменту із залучення капіталу ICO. Надпопулярні сьогодні теми можна буде не лише прослухати, але й обговорити за кавою.

Читайте>>> «Знайомтесь, блокчейн — що, чому і як працює в технології»

Новинка №2 — напрям Digital Fun. Він акумулює всі теми цифрових технологій індустрії розваг: YouTube і стримери, онлайн-кінотеатри і радіостанції, кіберспорт і відеоігри. Справжній рай для геймерів, розробників, авторів та користувачів відеоконтенту.

Читайте>>> «Як платформа DreamTeam переводить кіберспорт на смарт-контракти»

Новинка №3 — фінал Першого в Україні конкурсу біомедстартапів, реєстрація команд на який ще триває. Цей конкурс має виявити українські біомедстартапи та наблизити їх до світової дискусії про використання нових технологій у медицині — штучний інтелект, доповнена реальність, телемедицина, інтернет речей, блокчейн, великі дані тощо.

Читайте>>> «В Україні розпочався перший конкурс біомедичних стартапів MBioS Challenge»

Напрям «Інновації» — приз глядацьких симпатій минулого року — на ювілейному iForum продовжить інформувати про останні новинки зі світу експоненційних технологій у новому форматі від команди SingularityU Kyiv.

Стійким фаворитом останніх років залишається напрям «Освітні технології майбутнього». Тут йтиметься про новітні підходи в організації персональної та колективної освіти та еволюцію освітніх інституцій.

Напрям «Стартапи», де щороку обговорюють теми, які хвилюють молодих підприємців (інвестиції, стратегії виходу на ринки, екосистема підтримки стартапів тощо), наближається за популярністю до «трьох китів» iForum: «Бізнесу», «Реклами» і «Технологій». Саме з цих напрямів десять років тому почалася перша конференція. Більше про напрями тут. Ювілейний iForum не стане винятком — як і вперше, захід збере найкращі компанії, компетенції та людей з ІТ і суміжних ринків.

«— Кожного року ми робимо iForum з думкою, що краще створити щось добре у міру своїх можливостей, ніж говорити «зрада» та «все пропало», — зазначив голова Оркомітету iForum Олександр Ольшанський. — Ми стараємося, як можемо, і збираємо однодумців, які також намагаються щось робити. Щоб нашим дітям було комфортно жити в Україні, і не соромно за неї».

Читайте также:

ПДР майбутнього: як голограми можуть убезпечити ситуацію на дорогах

Вчені розробили альтернативний метод охолодження — іонокалоричний

AR-проектор, імітація глядачів та доставка автономним транспортом — нові цікаві патенти від відомих компаній

14 стартапів які представлять Україну на VivaTech 2022