У Львові відкрився iHUB — наступною стане Вінниця

Третій в Україні центр підтримки інновацій і підприємництва iHUB розпочав роботу у Львові. Мережа цих центрів підтримки інноваційного підприємництва та креативної економіки вже є в кількох українських містах, і на цьому її засновники та інвестори не збираються зупинятись. Проект реалізується за участі SEED Forum:

«— iHUB — це місце для найрізноманітніших представників креативної індустрії. Це і коворкінг, і платформа для стартапів, і місце для народження нових проектів. Також ми плануємо започаткувати тут школу підтримки підприємництва з власними курсами і менторами – успішними підприємцями», — розповів керівник проекту у Львові Максим Лисак в коментарі для «Громадське.Львів».

Оскільки концепція iHUB передбачає залучення молоді і стартаперів на довготривалих основах, то й умови праці і оплата за них сформовані відповідно — резиденти платитимуть одразу за місяць свого перебування. Зараз ця ціна складає від 1400 до 1600 гривень. Втім організатори передбачили спеціальні умови оплати для талановитих людей, які не мають змоги заплатити вищезгадану суму.

У планах львівського центру на перший рік — організувати понад 70 заходів, залучити до них близько 2 тис людей, влаштувати у iHUB 80 коворкерів, а також виділити щонайменше три гранти перспективним стартапам. На сьогодніший день iHUB вже є у Києві, Чернігові, Львові. За кілька тижнів заплановане відкриття ще одного центру у Вінниці. Нагадаємо, раніше в рамках Vinnytsia StartUp Day концепцію iHUB було презентовано локальній спільноті інтернет-підприємців.

Джерело: «Громадське.Львів»

Читайте также:

Чат-бот Bard приходить в Україну: основні доступні функції

9 стартапів представлять Україну на Web Summit 2023

Як видалити російський контент з пошукових систем та соціальних мереж

12 стартапів з України на CES 2023