У Києві пройдуть «Дні креативності»

14 листопада у Києві розпочнуться Lions Creativity Days – захід, що збирає разом представників креативних професій, які задіяні в створенні новітніх технологій, дизайну, реклами, нових медіа тощо. Організаторами виступають Reklamaster.com, офіційне представництво Міжнародного фестивалю креативності Cannes Lions в Україні, Fedoriv hub і маркетингове агентство для стартапів і МСБ Quadrate 28.

Заходи для креативних людей триватимуть в Києві до 20 листопада включно. Мета проведення Lions Creativity Days – об’єднати технології та творчість, продемонструвати широкі можливості креативних індустрій, надихнути професіоналів різних сегментів і галузей на нові ідеї, звернути увагу бізнес-спільноти на те, як розвивається українська «креативна економіка».

Програма Lions Creativity Days складатиметься з трьох тематичних напрямків: Форуму креативних індустрій, проекту «Битва агентств» і Тижня показів рекламних шедеврів Cannes Lions.

Snimok-5_4641461413864

Одним зі спікерів на Lions Creativity Days буде Павло Педенко, який розповідав нашій редакції про проведення наймасштабнішого хакатону в Україні та майбутнє ТВ. Окрім того, пропонуємо почитати наш тематичний лонгрід про вплив технологій та нестандартного підходу на розвиток якісно нового рівня освіти в Україні.

Джерело: Lions Creativity Days

Читайте также:

7 трендів в UX- та UI-дизайні у 2024 році

Всередині імперії OnlyFans: секс, вплив і нова американська мрія

5 конструкторів онлайн опитувань, які зроблять ваш маркетинг краще

Інструмент на базі ШІ який допоможе втілити будь-які дизайнерські фантазії