Prometheus збирає кошти на онлайн-версію курсу лекцій «Макроекономіка від перших осіб»

28-29 листопада Київська Школа Економіки разом з VoxUkraine проведуть курс лекцій «Макроекономіка від перших осіб: гроші, центробанк, політика». На основі цього курсу лекцій фахівці з Prometheus та організатори лекторію створять безкоштовний масовий онлайн-курс, для оформлення якого планують залучити добровільні внески слухачів.

Серед запрошених викладачів курсу: Голова Нацбанку України Валерія Гонтарева, професор фінансів у школі менеджменту MIT Sloan Андрій Кириленко, професор Університету Каліфорнії Берклі Юрій Городніченко, професор Піттзбурзького Університету, співзасновник і член редколегії VoxUkraine Тимофій Милованов та багато інших провідних українських та світових економістів. Вартість дводенного курсу залежить від часу купівлі квитка та починається з 1 тис. грн. Студенти, що найкраще складуть тест з принципів макроекономіки, зможуть придбати квиток за 500 грн.

12249831_885178831531293_3564165121190204353_n

Мережева версія курсу буде готова наприкінці березня. Вона доповнить, а не дублюватиме дводенний курс «Макроекономіка від перших осіб: гроші, центробанк, політика». Слухачі, які успішно завершать курс, за невеликі гроші зможуть отримати сертифікат за підписом викладачів. Половину витрат по створенню онлайн-курсу бере на себе платформа Prometheus, а ще $3 тис. організатори сподіваються залучити від слухачів. Всі зібрані кошти підуть на зйомку, монтаж, режисуру, дизайн та адміністрування курсу на сайті Prometheus.

Раніше проект безкоштовних онлайн-курсів «Prometheus» оголосив про початок реєстрації на два нових цикли – «Підприємництво» та «Громадянська освіта». Про загальний стан онлайн-освіти в Україні читайте в нашому тематичному лонгріді.

Джерело: Київська Школа Економіки, Prometheus

Читайте также:

Кожна технологічна компанія мріє стати банком

Чи справді безпечні банківські карти без номера?

Як шахраї можуть вкрасти гроші з вашої банківської карти

Що відбувається на ринку фінтех в Україні