8 онлайн-сервісів для побудови резюме

Те, що надворі буяє літо, зовсім не означає, що потрібно відмовитись від цікавих пропозицій роботи. А можливо, ви давно мріяли піти в нову компанію, відкрити власну справу чи стати чиїмось компаньйоном? В такому випадку вам не обійтися без якісного і гарно оформленого резюме.

Пропонуємо вашій увазі цікаву добірку сервісів, котрі допоможуть створити нестандартне онлайн-CV. Адже досвід, структурований в привабливому вигляді, завжди має більше шансів зацікавити майбутнього роботодавця, ніж звичайний перелік ваших попередніх місць роботи на аркуші А4.[wp-like-lock]

icanchoose

Окрім створення самого резюме, тут можна знайти корисні поради для новачків, в яких немає досвіду у створенні CV. На допомогу прийдуть підказки та спеціальний онлайн-конструктор із шаблонами. Можна вибрати один із 20 безкоштовних шаблонів із різними кольоровими схемами.

Sumry

Цей онлайн-сервіс дозволяє створити інтерактивне резюме на основі ключових фактів про вас та ваш досвід. Для більшості користувачів вистачить можливостей безкоштовного облікового запису. В ньому є стандартний шаблон, декілька схем кольорового оформлення на вибір та швидкі інструменти для анімації.

ineedaresu.me

Онлайн-сервіс, котрий сподобається прихильникам мінімалізму та швидкого створення резюме для нового роботодавця. Шаблон, щоправда, тут лише один, зате сам сервіс безкоштовний та має підказки для кращого оформлення CV.

VisualCV

Один із найдорожчих (у платній версії) сервісів побудови резюме на всі випадки життя. Безкоштовна функціональність доволі обмежена; натомість за $36 за півроку вам запропонують додаткові шаблони, кольорове оформлення та можливість побудови інфографіки як частини резюме.

Resume Republic

На додачу до всіх тих інструментів, що є у сервісів, вже згаданих вище, тут можна вивчати статистику переглядів вашого резюме. Причому скористатися цією можливістю можуть навіть власники безкоштовного акаунту.

В платній підписці ви зможете створити супроводжувальний лист в єдиному стилі із резюме і відправити його роботодавцеві. Платна версія обійдеться у $15 / рік.

Represent

Перш ніж створювати резюме, тут ви можете обрати один із трьох варіантів оформлення: класичне, креативне чи сучасне резюме.

Для готового резюме використовується адаптивна верстка, що дозволяє переглядати резюме без втрати якості на будь-якому пристрої — від ПК до смартфона. Окремо можна слідкувати за статистикою переглядів, якщо відправляєте посилання комусь через інтернет. Платний акаунт обійдеться у $10 на рік.

EnhanCV

Конструктор, який сподобається людям творчих професій, бо використовується нестандартне і яскраве оформлення. Також використовується і перевірка вашого резюме на помилки (якщо — звісно — воно написане англійською мовою). За незвичні шаблони доведеться платити $10.

Resumonk

Онлайн-конструктор цього сервіса має безліч інструментів для редагування вашого резюме: від шрифтів до структури, кольорів та накреслення. Додатково можна підключити до вашого резюме акаунт у LinkedIn.

За матеріалами: netology.ru[/wp-like-lock]

Читайте также:

7 правил пошуку роботи, які вже давно пора переосмислити

Креативне резюме — необхідність чи марна трата часу?

10 сервісів для складання резюме, які вас здивують функціональністю

6 порад щодо того, як правильно сформувати своє резюме