Гіроборди, електровелосипеди чи гіроскутери — який електротранспорт найпопулярніший в Україні?

В Україні набуває популярності електротранспорт. На вулицях міст все частіше можна зустріти людей на електросамокатах, гіробордах, електровелосипедах. На основі статистики продажів компанія MOYO визначила найпопулярніший електротранспорт серед українців.

Згідно зі статистикою, більше половини продажів  з усіх електротранспортів  в Україні припадають на гіроборди. Популярність гіробордів пояснюється їх низькою ціною – приблизно 7500грн (найдешевші моделі коштують від 4000грн) Винахід являється досить простим у користуванні, ним легко навчитися керувати навіть дітям.

Друге місце в рейтингу популярного електротранспорту займають гіроскутери. Близько 30% покупців бажають купити цей електротранспорт. Не зважаючи на те, що відмінність між гіробордами і гіроскутерами мінімальна (другий має ручку управління), гіроскутер в середньому коштує 16700грн.

Третє місце по популярності за електросамокатами. Їх купує кожен десятий житель України. Ціна електросамокату невисока —15000грн. Навчитися керувати ним такождосить легко.

Таке диво техніки, як електровелосипеди, моноколеса і електроскутери залишаються ще дивиною для пересічних українців. Це можна пояснити тим, що моноколеса складні в освоєнні, електровелосипеди — досить вузьконішевий продукт, а для керування електроскутером потрібне водійське посвідчення.

Нагадуємо, що нещодавно ми писали про новий вид електротранспорту від компанії Segway – елетрололиках.

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО:

Читайте также:

Електролітак компанії Doroni святкує свій перший пілотований політ

Розумні сонцезахисні окуляри для мотоциклістів від BMW

Як Web 3.0 може покращити взаємодію між фанатами та спортивними лігами

«Тостер розміром з людину»: як виглядає самоврядний автомобіль від Zoox