Вінниця підключилась до системи електронних закупівель ProZorro

У Вінниці відбувся черговий етап підготовки виконавчих органів міської ради та комунальних підприємств до переходу на виключно електронну систему закупівель. В тестовому режимі з платформою «Prozorro» знайомляться чотири структурі підрозділи Вінницької міської ради.

Вінниця активно запроваджує нові сервіси, що забезпечують прозору та відкриту працю міської влади. Вже запущений сервіс «Мапа коштів вінницької громади», що допомагає жителям обласного центру відслідковувати, куди і скільки виділяється коштів з міського бюджету.

Триває програма повного переходу міста на проведення тендерів в електронному режимі в системі «Prozorro» – вже триває навчання відповідних працівників місцевих органів. Також учасники проекту ознайомились з можливостями електронного майданчика SmartTender.biz.

6(357)

Система «Prozorro» дозволяє проводити всі державні закупівлі на електронному аукціоні. На відкритих Інтернет-майданчиках можна придбати товари на суму до 200 тис. грн. Головна перевага сервісу у відкритості: будь-хто може зайти на сайт та проконтролювати торги для різних установ.

Пропонуємо ознайомитись з інфографікою про те, хто і для чого використовує електронну систему державних закупівель в Україні.

Джерело: «Моя Вінниця»

Читайте также:

Советник по инновациям МОЗ Алла Олейник: «Проведём конкурс для медицинских стартапов в начале 2018 года»

Как автомобили без водителя повлияют на мировую экономику

Закат эры консерваторов в системе высшего образования — данные опроса

Кремниевая долина приучает американские школы к программированию