Тематичні наукові пікніки пройдуть в 10 українських містах

Наукові установи, університети та наукові гуртки продемонструють свої наукові здобутки в рамках серії Наукових пікніків, які пройдуть з 5 вересня по 4 жовтня у Львові, Харкові, Києві, Луцьку, Кривому Розі, Дніпропетровську, Дубно, Тернополі, Одесі, Вінниці.

Організатори мають на меті донести до школярів та дорослих ідею, що наука – це насправді легко та цікаво. Кожен бажаючий зможе відчути себе геніальним науковцем: зробити вибуховий експеримент, покерувати роботом або пройти науковий квест.

Майданчики з науковими доробками будуть розташовані у скверах та на центральних площах вказаних міст, вхід для відвідувачів буде вільним.

11880524_530230550462483_3741143205937688388_n

Команди науковців, науково-дослідні інститути, наукоємні стартапи, гуртки, студенти та школяри, що мають бажання цікаво розповісти відвідувачам про науку запрошуються до участі. Для реєстрації необхідно заповнити анкету. Участь для неприбуткових організацій безкоштовна.

Раніше в Києві розпочав роботу науковий проект Falling Walls Lab Kyiv, який має на меті відновити і розвинути українську науку до сучасного високого рівня.

Джерело: Facebook-сторінка Наукових пікніків

Читайте также:

Скрытые затраты автоматического мышления

Политическое расфрендживание

Почему богатые люди – такие злые?

Фешн с умом: украинские маркетплейсы с концептом reuse