В Україні стартував міжнародний науковий проект Falling Walls Lab Kyiv

В Києві розпочав роботу науковий проект Falling Walls Lab Kyiv, який має на меті відновити і розвинути українську науку до сучасного високого рівня. Втілювати в життя розробки вітчизняних науковців в рамках міжнародної ініціативи Falling Walls Lab допомагатиме «Фонд Кличко».

Співзасновник Фонду Володимир Кличко на презентації всесвітньо відомої наукової конференції Falling Walls анонсував старт відбору українських проектів, які отримають змогу потрапити на фінальну конференцію до Берліну, Німеччина.

«Це унікальний проект. Українці відомі не тільки в спорті, кіномистецтві чи літературі, а також і в науці. Підтримувати таланти українців необхідно. Ми – велика нація. Ми багато можемо зробити не тільки для своєї країни, а й для всього світу. І ми це вже довели. Один з українців створив знімки рентгену, інший – технологію IMAX. Дуже відомий у світі наш науковець Сікорський, який сконструював вертоліт. І цей проект Falling Walls продовжує наукові традиції українців», – зазначив Володимир Кличко.

11221943_697870033648620_6979866223386142052_n

Всесвітня наукова конференція Falling Walls Labs – це новий формат акумулювання прогресивних наукових концепцій, відкриттів та ідей, яка цього року вперше в історії України відбудеться у Києві на базі Інституту міжнародних відносин Київського національного університету ім. Т. Шевченка.

Конференція Falling Walls Lab заснована 9 листопада 2009 року, в 20-ту річницю падіння Берлінської стіни. Гасло проекту – «Яка стіна впаде наступною?».

Окрім «Фонду Кличко», запуску Falling Walls Lab Kyiv сприяли Microsoft Ukraine, «Новое Время», «Нова пошта», bit.ua та інші представники українського та міжнародного бізнесу.

Джерело і Фото: сторінка «Фонд Кличко» на Facebook

Читайте также:

Тонкий еластичний і міцний, як сталь: чи може графен нарешті змінити наш світ?

У Гарварді створили «розумну» рідинувластивості якої можна програмувати

12 багатообіцяючих стартапів, які шукають методи боротьби з раком

Вчені винайшли «робота», який може змінювати форму: бути рідким і твердим