Кращі гаджети для перегляду YouTube. В списку нема iPhone?

На офіційному сайті нового сервісу YouTube Device Report з’явився список пристроїв, які заслужили звання «YouTube Signature Device». За запевненням команди YouTube представлені в їхньому списку смартфони пройшли всі необхідні критерії відбору і саме на них найкраще насолоджуватися переглядом відео з YouTube.

Основними критеріями відбору були: наявність можливості перегляду відео в розширеному динамічному діапазоні (HDR), відтворення 360 ° відео, безперебійний перегляд відео в 4K з високою частотою кадрів, а також наявність нових кодеків VP9.

До речі, швидше за все, саме через відсутність кодеків VP9 продукція Apple не пройшла тестування. Також існує думка, що провиною всьому конкуренція, адже YouTube і Android належать корпорації Google.

У список номінованих потрапили: Samsung Galaxy Note9, Galaxy S9, Galaxy S9 +, Galaxy Note8, Galaxy S8, Galaxy S8 +, Google Pixel 2, Pixel 2 XL, Sony Xperia XZ2 Premium, Xperia XZ2 Compact, Xperia XZ2, LG V30, G7 ThinQ, HTC U12 +, One Plus 6, Xiomi Mi8, Mi Mix 2S, Huawei Mate 10 Pro.

На сайті зазначено, що будь-який виробник може подати заявку на отримання «YouTube Signature Device» і якщо пристрій пройде всі тести, то список доповниться.

На даний момент звання «YouTube Signature Device» ні на що не впливає, але швидше за все воно буде активно використовуватися маркетологами для просування продуктів. Звичайно, мало хто з користувачів гаджетів при покупці буде спиратися саме на перевагу у вигляді ідеального відтворення YouTube, але це стане додатковим бонусом і знайде відгук у своїй, нехай і вузької аудиторії.

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО:

Джерело: YouTube

Читайте также:

Що таке Apple Vision Pro – кому потрібний цей гаджет і чи варто його купувати

OpenAI представила революційну нейромережу SORA, що генерує відео за текстом

Потужність штучного інтелекту Google стане доступна в новій серії Samsung Galaxy S24

7 техногігантів із США зрівнялися з 5 країнами за часткою в індексі ACWI