4 корисних сервіси від ООН для українських вимушених переселенців

Кластер ООН із питань захисту, роботу якого координує Агентство ООН у справах біженців, опублікував Довідник організацій, які надають безоплатну юридичну допомогу переселенцям та постраждалим в ході конфлікту людям. Каталог, який містить більше 140 центрів та громадських організацій, було створено, щоб допомогти переселенцям та постраждалому населенню з інформацією, куди звертатися за допомогою.

Конфлікт на Сході спричинив значне переміщення до різних регіонів України.  Люди, які опинилися у сільських регіонах, можуть мати труднощі із доступом до послуг та інших видів допомоги через  обмежені варіанти транспортних сполучень та високі витрати на дорогу. Щоби отримати потрібну юридичну допомогу, знайти контактні дані гарячої лінії, консультаційного центру чи мобільної групи юристів, які спеціалізуються на наданні таких послуг для громадян із зони АТО, витрачається чимало часу. Саме тому представники Кластеру ООН запустили декілька можливостей на основі онлайн-сервісу.

4 корисних сервіси для українських вимушених переселенців від ООН

Інформація у цих сервісах згрупована за регіонами, а також додано окремі онлайн-каталоги для Донецької та Луганської областей. Вся довідкова інформація доступна українською, російською та англійською мовами.

Онлайн-каталог:

Онлайн- карта організацій доступна за посиланням, її можна переглядати як у браузері, так і завантажувати інформацію із неї для офлайн-перегляду.

Інші корисні матеріали про війну та технології:

Джерело: Prostir.ua

Читайте также:

10 сайтів, які допоможуть створити логотип

5 конструкторів онлайн опитувань, які зроблять ваш маркетинг краще

Ефективне керування творчою командою: ключові аспекти для успіху у контент-індустрії

6 сервісів на основі нейромереж для створення презентацій