40 років і 350 млн євро — що пропонує нова концепція київського ВДНГ

Представлена концепція розвитку київського ВДНГ — повна ревіталізація й переосмислення території Національного комплексу «Експоцентр України» займуть 40 років, а запланована сума інвестицій на втілення всі задумів складає від 170 до 350 млн євро. На території з’являться освітній, виставковий та конференц-центри, музей науки, арт-резиденція, бізнес-кампус та інші структурні об’єкти.

Окремі складові інфраструктури ВДНГ будуть розглядатися, як бізнес-кейси, і саме під них залучатимуть інвестиції. Керівництво наголосило, що реконструкція ВДНГ відбуватиметься без коштів з бюджету. Також не планується будівництво житлового фонду, натомість буде збережено та навіть збільшено зелену зону ВДНГ. Як виглядатимуть майбутні об’єкти і територія комплексу в цілому можна побачити на презентації:

Нагадаємо, Макс Яковер і Максим Бахматов успішно реформували київський комплекс ВДНГ, а потім стали керуючими партнерами інноваційного парку UNIT.City. Сьогодні Національним комплексом «Експоцентр України» керує Євген Мушкін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Читайте также:

У Китаї старі гаджети можна перетворити на витвори мистецтва

Google запускає в Україні кампанію «‎Google для бізнесу‎»

Інтернет майбутнього: як Web дуже скоро змінить нашу реальність

7 техногігантів із США зрівнялися з 5 країнами за часткою в індексі ACWI