Подкасти про те, як формується сучасний інтернет

Якщо вам подобається сучасний стиль спілкування в соціальних мережах, ви із задоволенням поширюєте короткі відео, меми та інший подібний контент, радієте різноманіттю онлайн-продукту — тоді вам сподобаються подкасти про сучасну інтернет-культуру, які зібрала редакція Mashable.

https:_blueprint-api-production.s3.amazonaws.com_uploads_card_image_490593_cb55ddcb-5b71-4b34-ac99-6f41e5e88a1f

Reply All

Ведучі подкасту PJ Vogt та Алекс Голдмен (Alex Goldman) беруть участь в різноманітних онлайн-шоу, тому знають про нюанси створення та поширення контенту в Мережі. Про це вони і говорять, а також про вплив інтернет-продукту на реальне офлайн-життя. На каналі подкасту Soundcloud доступно понад 100 випусків.

The Apartment with Asif and Baluch

Випуски присвячені героям сучасного інтернету, таким, наприклад, як 19-річний Джей Версаче (Jay Versace) — темношкірий підліток, який спочатку підкорив своїми короткими відео аудиторію в Vine, а потім зібрав понад 340 тис підписників на YouTube та 2 млн читачів в Instagram.

Особливість подкасту, який ведуть Азіф Алі та Алі Балух (Asif Ali and Ali Baluch) в тому, що вони говорять з гостями в затишній атмосфері вітальні (шоу також доступні у відеоверсії на YouTube) та зачіпають різні теми, включно з виствітленням проблем терпимості в інтернеті, онлайн-хуліганства. Як правило, випуски тривають не менше години, зате можна дізнатися про становлення нових знаменитостей в соцмережах.

That Was Us with Julia Nunes

В кожному випуску подкасту ведуча Джулія Нунес (Julia Nunes) запрошує гостя, який цитує уривок з свого онлайн-минулого, або ж розповідає історію про те, ким він раніше був чи була в інтернеті. Якщо вам соромно переглядати старіші дописи або ж ви маєте досвід видалення зображень, які раніше видавалися дотепними зі своєї сторінки, — історії в цьому подкасті допоможуть зрозуміти, що подібні почуття знайомі більшості користувачів Мережі.

Am I Allowed to Like Anything?

Журналістка з Нью-Йорку Дар’ян Сімоне Харвін (Darian Symoné Harvin) веде цей подкаст для висвітлення процесу створення контенту в редакціях Vulture, Buzzfeed, Complex та інших. Кожний випуск присвячено окремій історії роботи сучасних кореспондентів, підготовки матеріалу для онлайн-видання тощо. Про те, як працює британська редакція Buzzfeed читайте в нашому матеріалі.

БІЛЬШЕ ПОДКАСТІВ:

Якщо ви або ваші знайомі маєте власний подкаст, який буде цікавим та корисним нашим читачам, або ж ви маєте улюблений подкаст-канал, який ще не потрапляв в наші матеріали — прокоментуйте на Facebook-сторінці або пишіть на prognimak@blog.imena.ua

Джерело: Mashable

Читайте также:

Чому при виборі гаджетів важливо звертати увагу на версію Bluetooth?

5 кращих програм для запису та обробки звуку в домашніх умовах

Спосіб відволіктися: Hogwarts Legacy — наймасштабніша гра по всесвіту Гаррі Поттера

Штучний інтелект у дизайні та розробці ігор. Де ми зараз і що далі?