Що цікавого послухати — весняні новинки в подкастах

Ми регулярно розшукуємо цікаві новинки в аудіоформаті, от і сьогодні пропонуємо декілька нових англомовних каналів для прослуховування.

S-Town

Новий канал від авторів аудіосеріалу Serial та This American Life. Незвичайна детективна історія особливо приваблива тим, що базується на реальних подіях. Тому якщо вам здасться, що Джон з Алабами виглядає занадто фантастичним персонажем, нагадайте собі, що життя буває вигадливішим за будь-якого мрійника. Епізоди з’явилися лише цього тижня, планується їх оновлення кожного вівторка.

Rookie

Подкаст-версія серії публікацій з порадами для підлітків, як їм дорослішати з найменшою кількістю моральних та психологічних травм. Планується вихід інтерв’ю з відомими особистостями, участь яких забезпечить виробник цих епізодів — MTV Podcasts. Вихід заплановано на перший тиждень квітня.

23-rookie-podcast-spring-preview2.w710.h473

Alice Isn’t Dead

Ще один аудіо-трилер, який не дозволить заснути у ранкових корках. Автори цієї серії також відомі своїм подкастом Welcome to Night Vale. Мова йтиме про вигадані історії, що, з одного боку, надає оптимізму, але ж все одно захоплює під час прослуховування. Цієї весни виходитиме вже другий сезон подкасту, оновлення каналу почнеться з квітня.

Stoner

Подкаст з інтерв’ю, який не сподобається затятим охоронцям суспільної моралі. Адже ведучий програми Аарон Ламмер (Aaron Lammer) говорить з усіма своїми гостями про їх досвід вживання марихуани. Хоча продаж та куріння цього препарату дозволені в окремих регіонах, говорити про неї вільно суспільство досі не навчилося, а подкаст спробує виправити таку ситуацію, починаючи з цієї весни.

Where Should We Begin?

Канал для тих, хто не боїться аналізувати власні почуття щоб вирішувати існуючі проблеми у взаєминах. У кожному випуску відомий психотерапевт Естер Перел (Esther Perel) спілкуватиметься з парою і даватиме їм поради. Може здатися, що подкаст пропонує підглядати за чужими стосунками, але сама ведуча сподівається привчити користувачів до з’ясування проблем через розмову, діалог із незручними запитаннями та щирими відповідями. Запуск каналу заплановано на травень, але його однозначно варто дочекатися.

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО:

За матеріалами: Vulture

Читайте также:

4 з 10 перекладачів втрачають роботу через штучниий інтелект

Чому при виборі гаджетів важливо звертати увагу на версію Bluetooth?

5 кращих програм для запису та обробки звуку в домашніх умовах

Штучний інтелект у дизайні та розробці ігор. Де ми зараз і що далі?