Біографія Ілона Маска вийшла українською мовою

Книжковий онлайн-магазин Yakaboo.ua відкрив прийом попередніх замовлень на біографію інженера, бізнесмена та відчайдушного фантазера-практика сьогодення «Ілон Маск. Tesla, SpaceX і шлях у фантастичне майбутнє». Продаж почнеться 22 грудня, акційна ціна за умови оформлення попереднього замовлення становить 299 гривень, з 23 грудня – 350 гривень.

Непросту особистість Ілона Маска розкриває знаний у світі технологій американський журналіст Ешлі Венс. Він отримав ексклюзивний доступ не тільки до самого бізнесмена, але й до його родини, колег та друзів.

Венс проінтерв’ював майже 300 осіб та провів понад 50 годин у розмовах з Маском, щоб всебічно та повно розповісти історію компаній, які змінюють світ, та процес творення задумів планетарного та міжпланетного масштабу.

маск

Мовою оригіналу біографія Маска вийшла у США в травні 2015 року і вже стала бестселером. Переклад українською мовою – це перша книжка видавничого проекту «ТАО» Оксани Форостини, української журналістки та письменниці. Книжка відкриває серію актуальних для української аудиторії перекладів з англійської. Перекладала біографію Мирослава Лузіна, редагувала Галина Крук. Консультували щодо технічних деталей Вадим Уткін та його колеги в Yunasko Дмитро Третьяков і Юрій Малєтін.

Наскільки геніальний Ілон Маск можна оцінити з його винаходів та проектів: домашній генератор, транспорт майбутнього, космічний проект, не враховуючи відомі на весь світ електромобілі. Конкурувати з ним може хіба Річард Бренсон, який минулого року завітав до Києва.

Джерело: Facebook-сторінка Оксани Форостини

Читайте также:

Що почитати на вихідних? Огляд книги «Штучний інтелект: перезавантаження» Гері Маркуса та Ернеста Девіса

Кращі бібліотеки: Америка, Азія, Африка та Австралія

Кращі бібліотеки світу: Європа

Слишком много: переизбыток товаров онлайн