КМДА запустила власний сайт для оплати комунальних послуг через інтернет

Влада столиці презентувала оновлений сайт Комунального підприємства «Головний інформаційно-обчислювальний центр», де кожен киянин може оплатити житлово-комунальні послуги всього за декілька простих кроків.

buklet_1

«Ми презентуємо модернізований ресурс із максимальними можливостями дистанційних сервісів. Зокрема, це особистий кабінет споживача, де можна переглянути власні рахунки за житлово-комунальні послуги, сплатити їх, переглянути попередні рахунки», – повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

Держслужбовець також зазначив, що міська влада працює над удосконаленням існуючих послуг для киян: на тому ж сайті КП «ГІОЦ» можна ознайомитись з правовою інформацією, а також звернутися за онлайн-довідкою, розрахувати субсидію через онлайн-калькулятор, налаштувати отримання електронних повідомлень про надходження нових рахунків тощо.

buklet_21

Раніше ми повідомляли про те, що у киян з’явилась можливість шукати через онлайн-сервіс сусідів у багатоквартирних будинках. Крім того, всі українці тепер мають можливість перевірити в інтернеті готовність свого закордонного паспорта.

Жителі столиці також мають можливість скористатись незвичайним страхуванням: убезпечити свою культурну програму від поганої погоди завдяки сервісу від GISMETEO та FunTicket.


Джерело: КМДА

Читайте также:

Нужно сделать инфографику? Обзор самых простых и доступных способов

Называть людей «пользователями» неэтично и неактуально

Насколько «умными» должны быть медицинские smart-устройства?

Чи потрібний Києву єдиний електронний квиток?