Huawei провів масштабне оновлення лінійки мобільних продуктів

Підрозділ Huawei Consumer Business Group, що спеціалізується на випуску смартфонів, планшетів, смарт-годиників та інших гаджетів, провів онлайн-презентацію, де представив одразу цілий ряд нових пристроїв. Серед них: бездротові навушники FreeBuds Pro, смарт-годинник Watch Fit, планшети Huawei MatePad T10 і Huawei MatePad T10s, а також смартфон Huawei P smart 2021.

Huawei FreeBuds Pro

З 30 жовтня в Україні з’являться на полицях магазинів Huawei FreeBuds Pro – перші у світі повністю бездротові навушники з інтелектуальною системою динамічного шумозаглушення.

У новинці з’явилася динамічна підвіска між динаміком і динамічним драйвером. Вона стабілізує акустичну систему навушника і зменшує вібрації для чіткого і чистого звучання в різних умовах. Завдяки функції Dynamic EQ Adjustment навушники автоматично оптимізують звук з урахуванням рівня шуму навколишнього середовища.

Шумозаглушення нових закритих навушників Huawei становить до 40 дБ. Подвійні мікрофони зовні та всередині Huawei FreeBuds Pro автоматично розпізнають умови навколо і перемикаються між трьома режимами для ефективного усунення шумів – ультрарежимом (Ultra Mode), комфортним (Cozy Mode) і загальним (General Mode). При цьому заряду Huawei FreeBuds Pro вистачає на 4,5 години в умовах активного шумозаглушення або на 7 годин користування з відключеною функцією. Щоб активувати або деактивувати функцію шумозаглушення, потрібно просто торкнутися ніжки навушника.

Huawei P smart 2021

Китайський виробник анонсував останнє доповнення до серії смартфонів Huawei P smart – новий P smart 2021. Відсьогодні смартфон буде доступний за ціною 6 499 грн (128 ГБ).

Huawei P smart 2021 обладнаний 6,67-дюймовим дисплеєм Full HD з роздільною здатністю 2400 x 1080. Для максимального захисту очей дисплей смартфона фільтрує синє світло з допомогою режиму Eye Comfort, сертифікованого TÜV Rheinland. Крім того, бічна кнопка живлення зі сканером відбитків пальців дозволяє розблокувати смартфон менш ніж за 0,3 с.

Гаджет оснащений технологією швидкої зарядки Huawei SuperCharge потужністю 22,5 Вт. Завдяки акумулятору 5000 мА-ч смартфон гарантує відтворення онлайн-відео протягом близько 35 годин.

Huawei P smart 2021 дозволяє знімати фотографії високої чіткості завдяки основній камері 48 Мп і ½-дюймовому сенсору, які допомагають знизити рівень шуму і поліпшити якість зображення. У систему Quad-камер на задній панелі входять основна камера 48 Мп, ультраширококутний об’єктив 8 Мп, камера для визначення глибини 2 Мп і макрооб’єктив 2 Мп. Фактичне значення пікселів може відрізнятися в залежності від обраного режиму знімання.

Пристрій підтримує 128 ГБ внутрішньої пам’яті, також є розширене сховище до 512 ГБ з зовнішньою картою пам’яті. Смартфон оснащений 8-ядерним чипсетом і останньою версією інтерфейсу користувача EMUI 10.1 на базі Android.

Huawei MatePad T10 і Huawei MatePad T10s

Huawei оголосила про початок продажів в Україні нових компактних мультимедійних планшетів лінійки Т – MatePad T10 і MatePad T10s. Обидві новинки від Huawei працюють на базі 8-ядерного процесора Kirin 710A. Відзначимо, що це перший мобільний процесор, який був виконаний повністю за рахунок технологій, розроблених в Китаї. Нагадаємо, що через санкції США компанія втратила доступ до деяких американських технологій, які використовуються при виробництві процесорів.

Так, компанія HiSilicon, що належить Huawei та займається проєктуванням мікросхем, тепер повинна докладати величезних зусиль, щоб продовжувати свою діяльність. Річ у тому, що розробка мікропроцесорів відбувається в спеціалізованій системі автоматизованого проєктування, а на цьому ринку в основному представлені тільки американські гравці. Так, компанії Cadence Design Systems, Synopsys, Ansys зареєстровані в США, а Mentor Graphics (яка формально належить Siemens) – здебільшого працює в США. Тому після введення нових вимог Міністерства торгівлі США робота над створенням чіпів буде вкрай утруднена. HiSilicon вже придбала програмне забезпечення Cadence і Synopsys, однак без продовження підписки та регулярних оновлень процес розробки значно ускладнюється.

Модель Huawei MatePad T10 оснащена HD-екраном з діагоналлю 9,7 дюйма і співвідношенням сторін 16:10. Два великих динаміка з боків екрану завдяки технології Huawei Histen 6.1. можуть відтворювати об’ємний багатоканальний звук у форматі 9.1, до того ж Bass Booster підсилює звучання басів.

Модель Huawei MatePad T10s отримала 10,1-дюймовий Full HD IPS-екран з роздільною здатністю 1920х1200, здатний відтворювати 70% колірного простору NTSC. Екран має тонкі рамки та займає 80% фронтальної поверхні планшета. Фірмова технологія поліпшення зображення Huawei ClariVu оптимізує передачу кольору, яскравість і насиченість кольорів, а алгоритм Super Resolution покращує роздільну здатність відеоконтенту і гарантує високу якість відтворення. Крім того, MatePad T10s отримав два високоамплітудних динаміка від відомої компанії Harman Kardon. Вони забезпечують кращу якість і гучність звучання в порівнянні з традиційними аудіосистемами.

Huawei Watch Fit

Нова модель смарт-годинника Watch Fit отримала великий AMOLED-дисплей, функцію вимірювання рівня кисню в крові та 96 режимів тренувань. Гаджет вже доступний на полицях магазинів.

Watch Fit стали першими фітнес-годинами Huawei з прямокутним циферблатом і закругленими краями. Діагональ дисплея AMOLED HD становить 1,64 дюйма.

Нові Watch Fit важать всього 34 г. Фітнес-годинник представлений в Україні в трьох кольорах — світло-зеленому (Mint Green), чорному (Graphite Black) та світло-рожевому (Sakura Pink). Клас водонепроникності Huawei Watch Fit — 5 атмосфер (до 50 м).

Завдяки подвійному чипсету та алгоритмам економії енергії фітнес-годинник працює в автономному режимі до 10 днів. Watch Fit також підтримують технологію швидкої зарядки, з якої можуть працювати цілий день після всього 5 хвилин підзарядки.

Watch Fit підтримують технологію Huawei TruSeen 4.0, яка здійснює інтелектуальний моніторинг частоти серцевих скорочень. Функція також попереджає про дуже низький або дуже високий серцевий ритм.

Режим Huawei TruSleep 2.0 дозволяє здійснювати комплексний аналіз сну, відстежуючи серцевий ритм в реальному часі та контролюючи якість дихання. Також фітнес-годинник розпізнає 6 типових проблем зі сном, серед яких — труднощі з засинанням, чуйний сон, тривожність, раннє пробудження, занадто багато сновидінь, а також незбалансований графік роботи і відпочинку. На основі цих даних Huawei Watch Fit дають рекомендації щодо поліпшення якості сну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Читайте также:

Samsung Galaxy Unpacked 2023: складні смартфони, нові планшети та годинник

Презентація від Google: нові смартфони Pixel 7 та 7 PRO, годинник Pixel Watch та планшет

Перший цифровий співробітник Huawei

Huawei представила в Україні планшет MatePad 11, ультраширокий дисплей MateView GT та десктоп-ПК MateStation S