Virgin Galactic показала інтер’єр космодрому Gateway to Space

Virgin Galactic показала внутрішній дизайн свого космодрому Gateway to Space в Spaceport America в Нью-Мексико. Були продемонстровані два поверхи будівлі, в основному орієнтовані на виконання комерційних космічних польотів.

Проект створив директор по дизайну Virgin Galactic Джеремі Браун разом з лондонською студією Viewport Studio.

Вже понад півстоліття однією з відмінних рис бренду є використання надихаючого і сміливого дизайну. Virgin Galactic прагне зберегти вірність цієї традиції, вибравши елегантну, орієнтовану на досвід концепцію космодрому.

Перший поверх Gaia створений як точка для розміщення, відправлення та зустрічі космічних туристів. Ця зона також призначена для спілкування: туристи зможуть снідати та спілкуватися з пілотами й співробітниками центру управління польотами. Колірна палітра і використання натуральних матеріалів спрямовані на створення приголомшливого дизайну, що робить акцент на неповторність ландшафтів планети Земля.

На виході з космодрому розміщена інтерактивна цифрова доріжка, що підвищує враження від вильоту майбутніх астронавтів, які вирушають з космодрому в VSS Unity в день польоту.

Другий поверх був названий Cirrus і виконаний у світлих тонах, що асоціативно представляє світло, повітря і політ. Цей поверх призначений для центру управління польотами та роботи інших співробітників Virgin Galactic.

Космічний флот Virgin Galactic буде розміщений в ангарі Gateway to Space, в якому вже знаходиться VMS Eve. Це величезний простір в середині будівлі, який вміщатиме два літака-носія, кожен з розмахом крила майже 43 метр, і п’ять транспортних засобів SpaceShipTwo.

У лютому 2019 року Virgin Galactic провела перший суборбітальний політ з пасажиром на борту: літак-носій підняв в повітря корабель SpaceShipTwo, який потім досяг висоти 89,9 км. Перший комерційний політ компанія розраховує провести до середини 2020 року, вартість польоту – $ 250 тисяч з людини.

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО:

Джерело:  Virgin Galactic

Читайте также:

Штучний інтелект у дизайні та розробці ігор. Де ми зараз і що далі?

Аналоги російських сервісів для українців

CES 2022: цікаві анонси найбільшої у світі виставки електроніки

Чому дрони можуть стати кращою заміною феєрверків