Відео: В Київській міськраді з’являться перші електромобілі для чиновників

Перші два службові електрокари в автопарку столичної адміністрації з’являться на початку літа 2015 року. Наступного року планують орендувати ще три.

Якщо на відео в кадрі фігурує електромобіль Tesla преміум-класу (вартість його складає близько $150 тис), то для повсякденного користування орендуватимуть дешевші електромобілі Renault вартістю в $25 тис.

Зараз міський автопарк чиновників Київради налічує 5 машин, оренда кожної складає щомісячно близько 15 тис грн. Оренда електрокара — як запевняють організатори ініціативи — обійдеться вдвічі менше. Про це повідомив секретар Київради Олексій Резніков під час підписання меморандуму про співпрацю з компанією Shooter.ua.

Київрада має намір використовувати отримані авто в якості службових для обслуговування потреб 180 працівників секретаріату Київради.

Нагадаємо, раніше стало відомо про плани азіатського виробника запустити власне виробництвоелектромобілів в Україні. А компанія «АББ» оголосила про вивід на український ринок зарядних пристроїв для електромобілів, які дозволяють повністю зарядити електромобіль за 20 хвилин замість 2 годин.

Читайте также:

Политическое расфрендживание

Фешн с умом: украинские маркетплейсы с концептом reuse

Создатели vs. Инфлюенсеры

Чи потрібний Києву єдиний електронний квиток?