Зарядні станції для електромобілів від ABB з’являться в Україні і дозволять заряджати електрокар за 20 хвилин

Компанія «АББ» оголосила про вивід на український ринок зарядних пристроїв для електромобілів, які дозволяють повністю зарядити електромобіль за 20 хвилин замість 2 годин.

Протягом минулих 5 років такі системи вже почали працювати в загальнонаціональних мережах підзарядки електромобілів у Нідерландах, Естонії та Данії. Керівник відділу «Дискретна автоматизація та електропривід» ABB в Україні Андрій Панченко вважає, що новинка буде добре сприйнята і в Україні:

«Україна – країна можливостей. Сьогодні українці слідом за європейськими країнами зрозуміли, що енергоносії будуть дорожчати, тому кількість електромобілів буде лише збільшуватись. А можливість швидкої зарядки стане ще одним аргументом на користь високотехнологічного і екологічного транспорту в Україні.»

Screen Shot 2015-05-05 at 15.52.25

Кожен пристрій швидкої зарядки ABB підключається до інтернету та має широкий спектр можливостей, в тому числі надання віддаленої допомоги, управління, обслуговування та оновлення програмного забезпечення. Мультистандартний дизайн ABB підтримує всі стандарти та протоколи, такі як CCS і CHAdeMO швидкої зарядки. Це дуже важливо для забезпечення сумісності з автомобілями, ринок яких швидко розвиваються, та зарядних пристроїв в найближчі роки. Також ці зарядні станції підтримують робочу здатність навіть при -26 градусів за Цельсієм і мають вдвічі меншу вагу, ніж конкурентні продукти.

Screen Shot 2015-05-05 at 15.54.39

«АББ» є глобальним партнером із забезпечення виробників електрокарів зарядками і співпрацює з компаніями BMW, Porsche, Volkswagen, Audi, Ford, GM, Tоyota, Nissan, Honda, Kia, BYD Daimler, DongFeng.

Нагадаємо, раніше в Україні запрацювала перша мережа електрозаправок.

Читайте также:

Як не заплутатися: детально про стандарти та специфікації USB

Енергоощадні режими у смартфонах: користь та ефективність

Як зберегти заряд смартфону у надзвичайній ситуації

Политическое расфрендживание