Project Zeus CASE 580 EV — перший електроекскаватор

CASE Construction Equipment представила Project Zeus — абсолютно новий повністю електричний екскаватор-навантажувач CASE 580 EV, який виявився першим в галузі. Він оснащений літій-іонною батареєю потужністю 90 кВт·год, яка може заряджатися від будь-якого 220-вольтного трифазного джерела.

У більшості варіантів експлуатації батарея витримає 8-годинний робочий день.

Батарея окремо живить трансмісію і гідравлічні двигуни, що призводить до гідравлічних зусилль, рівних зусиллю у дизельних екскаваторів, і підвищує продуктивність при одночасній роботі навантажувача і трансмісії.

Екскаватор 580 EV може заощадити до 90% витрат на технічне обслуговування, якщо взяти до уваги усунення дизеля, моторного масла, сечовини для дизеля, регулярне профілактичне і довгострокове технічне обслуговування, ремонт двигуна (і пов’язані з цим показники трудовитрат і економія часу).

Потужність і продуктивність 580 EV еквівалентна іншим екскаваторам з дизельними двигунами, при цьому у нього нульовий вихлоп, мало шуму при роботі та низькі щоденні експлуатаційні витрати.

Термін окупності близько п’яти років (первісна вартість вище, ніж у дизеля). Два з електроекскаваторів CASE 580 вже продані першим клієнтам у Великобританії.

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО:

Читайте также:

Виростити котедж: як виглядатимуть приватні будинки з живих дерев

Британський стартап обіцяє відновити льодовики Арктики

Як штучний інтелект погіршує екологічну ситуацію на планеті. Дослідження

Ексурсія по фабриці з переробки батарей. Відео