1991 Open Data Incubator шукає проекти для безкоштовного курсу Startup Workout

1991 Open Data Incubator, що спеціалізується на роботі з відкрити державними даними оголошує набір на Startup Workout. Протягом шести тижнів майбутні підприємці вчитимуться формувати та розвивати свої бізнес-ідеї.

Під наглядом досвідчених менторів учасники програми шукатимуть ідеї для проектів, будуватимуть модель стартапу, вчитимуться його просувати, робити презентацію і пітчинг свого проекту. Додатково, організатори проведуть інтенсивний курс англійської мови та курс публічних виступів саме для стартапів.

SW - 1991

Серед менторів програми — Денис Дмитров (засновник «Штрафи UA»), Ольга Баранець (Product Manager), Євген Саранцов (засновник Trade Hub) та інші. Startup Workout триватиме з 20 травня по 1 липня в офісі 1991 Open Data Incubator, м. Київ. Заповнити форму та подати мотиваційний лист для участі можна за посиланням. Заявки приймаються до 12 травня, кількість місць — 40.

Ми вже розповідали про те, що в інкубаторі 1991 Open Data Incubator відбулася презентація 5 проектів, спрямованих на припинення корупційних схем та покращення роботи інфраструктурних підприємств України. Також, читайте наше інтерв’ю з Віктором Гурським про «Громадський проект» для місцевих громад.

Раніше ми писали про стартап OpenDataBot, який використовує відкриті дані з державних реєстрів для попередження підприємців про можливі небезпеки для іхнього бізнесу.

Читайте также:

Як стартапи намагаються знешкодити цукор

Британський стартап обіцяє відновити льодовики Арктики

Фінансування тревел-стартапів у 2023 році: тренди та найбільші раунди

Загадковий стартап довголіття в який інвестує Сем Альтман