Startup Workout готує проекти на відкритих даних до участі в Open Data Challenge

Оголошено набір до програми Startup Workout — 6-тижневий інтенсив з побудови і розвитку проекту на основі відкритих даних. Фокус програми: базовані на відкритих даних рішення для підвищення ефективності, прозорості владних структур, запобігання корупції та поліпшення якості державних послуг для громадян.

Startup Workout познайомить з потенціалом відкритих даних, data science, методом дизайн-мислення, відшліфує навички презентації та промо проекту. Також для учасників передбачені курси практики англійської мови. Інтенсив дасть шанс потрапити до національного конкурсу і поборотися за призовий фонд. За підсумками фіналу Startup Workout ментори рекомендують найуспішніші проекти до участі в Open Data Challenge. Подати заявку можна до 26 листопада за посиланням.

sw1

До участі в програмі запрошуються:

  • готові проекти, що прагнуть потрапили до Open Data Challenge. Інтенсив допоможе прокачатися до рівня участі у національному конкурсі;
  • самостійні лідери відритих даних, розробники, журналісти, громадські діячі. Startup Workout дозволить знайти однодумців і запустити проект просто під час програми.

Блоки Startup Workout:

  1. Challenge. Знайомство з можливостями для стартапів і представниками стартап-спільноти. Фокус на відкритих даних і Data Science.
  2. Design Thinking. Пошук проблем, які можна вирішити за допомогою проектів. Пошук рішень і створення прототипів.
  3. Promo. Розробка ціннісної пропозиції, аналіз аудиторії і отримання зворотного зв’язку за визначеними гіпотезами.
  4. Plan: Розробка lean canvas, проведення краш-тесту.
  5. Actions: Створення презентації та пітчингу проекту.

Формат програми: воркшопи і тренінги 3 рази на тиждень у вечірній час у 1991 Open Data Incubator (м. Київ). Тривалість кожної зустрічі – 3 години. Програма передбачає перерву на новорічні свята.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Читайте также:

Як стартапи намагаються знешкодити цукор

Британський стартап обіцяє відновити льодовики Арктики

Фінансування тревел-стартапів у 2023 році: тренди та найбільші раунди

Загадковий стартап довголіття в який інвестує Сем Альтман