«Спільнокошт» та Greencubator переїдуть до нового київського коворкінгу «Артіль «Т»

У Києві на даху бізнес-центру в Солом’янському районі відкривається коворкінг-майстерня «Артіль «Т» з власною відкритою терасою. В «Артілі» можна буде не лише працювати, а й власноруч створювати предмети, або спостерігати, як це роблять інші.

Співзасновник закладу Антон Малов так описує призначення нового творчого простору:

«— Це місце, де майстри найрізноманітніших напрямів можуть займатися своєю справою, а для всього іншого знайти рішення і помічників. До того ж, «Т» — це ще й шоу-рум для вашої діяльності. Всі відвідувачі будуть бачити вашу продукцію, зможуть спробувати, поставити запитання, залишити індивідуальне замовлення, замовити партію. Самостійно такого ефекту синергії досягти складно».

На території «Артілі» працюватиме грецький ресторан, кав’ярня, магазин, у якому можна придбати вироби резидентів, інструменти, або замовити послугу. Тут проводитимуть семінари та майстер-класи з кераміки, заняття з тай-чи або театрального мистецтва.

12087963_1046223972089200_6617293991595793871_o

З 1 листопада тут працюватиме система абонементів. Вартість за робоче місце складатиме 2 500 грн/місяць. Замовивши абонемент вже зараз, до кінця жовтня можна буде працювати на території простору безкоштовно. До «Артілі» вже приєднався колектив ГО «Гараж Генг», на базі якої фунцкіонує «Спільнокошт»; колектив «Greencubator», які організовують фестивалі TeslaCamp та енергетичні хакатони; свої лекції читатиме «Зелена школа» та інші.

Об’єднання в одному творчому просторі митців різних направлень стає все більш популярне. Влітку в США відбувся перший хакатон, котрий зібрав не лише розробників, але й видавців, дизайнерів, бібліотекарів та видавців і авторів літературних творів.

Джерело: Хмарочос | Фото: T shaped crew

Читайте также:

Как выбрать CMS для интернет-магазина

Анна Зенькова, Talk to Ri: «Мы хотим создать систему обучения, которая станет частью образа жизни, и при этом будет эффективной»

5 брендинг-трендов в 2019

Світова медіаіндустрія змінюється на очах – і цьому сприяють українські інженери