Школа журналістики УКУ пропонує магістерські стипендії для обдарованих молодих журналістів

Український Католицький Университет оприлюднив повний список стипендій в Школу журналістики, яка є найбільш повною та сучасною академічною програмою із журналістики в Україні на сьогоднішній день.

Стипендії передбачають можливість навчатися безкоштовно або із суттєвою знижкою і надаються талановитим студентам за підсумками вступного рейтингу, а стипендії “Mymedia” та «Кримська» – також з урахуванням регіону, з якого походить студент. Загалом виділено 13 стипендій на магістерську програму:

  • Повна академічна стипендія (2 місця). Покриває 100% вартості навчання на магістерській програмі з журналістики і не має географічних обмежень.
  • Стипендія плюс (2 місця). Тільки для студентів поза межами Західної України. Покриває 100% вартості навчання на магістерській програмі з журналістики, вартість проживання та харчування в Колегіумі УКУ.
  • Робоча стипендія Mymedia (5 місць). Надається лише студентам із Криму, Луганської, Донецької, Запорізької, Миколаївської, Дніпропетровської, Одеської, Херсонської або Харківської областей. Покриває 100% вартості навчання на магістерській програмі з журналістики та вартість проживання в Колегіумі УКУ. Стипендіати зобов’язуються брати участь у просвітницьких проектах mymedia.org.ua.
  • Часткова академічна стипендія (3 місця). Покриває 50% вартості навчання на магістерській програмі з журналістики, географічних обмежень немає.
  • Стипендія для кримських татар (1 місце). За умовою осіб, що надали кошти, призначається тільки студентам кримськотатарського походження. Покриває 100% вартості навчання на магістерській програмі з журналістики, проживання та харчування у Колегіумі УКУ.

Також передбачено 10 стипендій для студентів магістерської програми з медіакомунікацій.

Раніше ми публікували зразки майстер-класів із медіа та комунікацій, котрі регулярно проводяться в Школі журналістики УКУ.

Читайте также:

Новые технологии улучшат образование вашего ребёнка, но не его творческий потенциал

Политическое расфрендживание

Фешн с умом: украинские маркетплейсы с концептом reuse

Нам нужна новая наука прогресса