Інтер’єр космічного корабля для комерційних польотів VSS Unity від Virgin Galactic

Virgin Galactic опублікувала фотографії інтер’єрів космічного корабля для туристичних польотів VSS Unity. Компанія представила дизайн на віртуальній презентації 28 липня 2020 року.

У салоні VSS Unity встановлені шість пасажирських крісел з алюмінію і вуглеволокна, вони можуть змінювати своє положення і кут нахилу в залежності від етапу подорожі. Крісла будуть обладнані дисплеями з інформацією про політ.

Біля кожного сидіння розташовані ілюмінатори, а в салоні встановлено динамічне освітлення. Численні відеокамери будуть документувати політ — деякі зображення туристи отримають відразу після посадки.

Перегородка між кабіною пілотів (команда екіпажу — двоє людей) і салоном буде дзеркальною, щоб пасажири могли бачити свої трюки в невагомості.

Дизайн сидінь враховує індивідуальні особливості туристів, включаючи різні дрібниці — наприклад, поглиблення в підголівнику для зібраного у хвіст волосся. В невагомості людей будуть утримувати п’ять ременів із загальним кріпленням. Внутрішня поверхня кабіни, а також рамки ілюмінаторів покриті м’якими матеріалами.

Virgin Galactic планувала провести перший комерційний космічний політ до середини 2020 року. У травні вона провела льотні випробування: літак скинув VSS Unity на висоті близько 15 тисяч метрів, потім космічний корабель піднявся в суборбітальний простір і спланував на Землю — вперше за час випробувань.

У лютому 2019 року компанія провела перший суборбітальний політ з пасажиром на борту. У серпні 2019 року компанія продемонструвала інтер’єри космодрому для запуску комерційних польотів, а в жовтні — екіпіровку для космічних туристів від бренду Under Armour. Віртуальна презентація інтер’єру космічного корабля для комерційних польотів VSS Unity від Virgin Galactic нижче на відео.

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО:

Джерело: Tech Crunch

Читайте также:

Штучний інтелект у дизайні та розробці ігор. Де ми зараз і що далі?

Аналоги російських сервісів для українців

CES 2022: цікаві анонси найбільшої у світі виставки електроніки

Чому дрони можуть стати кращою заміною феєрверків