В «Яндекс.ЗНО» з’явилися відповіді до українських тестів з основних предметів

Сервіс «Яндекс.ЗНО» опублікував пояснення та розв’язки задач з основних предметів – математики, фізики, хімії, української мови і літератури, історії України, англійської мови та біології. Разом із покроковими рішеннями задач з фізики користувачі отримають потрібні креслення та схеми, до завдань з біології – пояснення ключових понять або опис природних процесів, а до тестів з англійської знайдуть загальні підказки, які допоможуть не розгубитися під час проходження тестувань.

Усі пояснення для онлайн-ресурсу написали українські вчителі, учні яких уже неодноразово успішно проходили оцінювання, тому пояснення органічно доповнюють стандартну навчальну програму та розширяють школярський кругозір.

Snimok_881491639676

«Яндекс.ЗНО» існує вже 2 роки, за цей час кількість доступних варіантів збільшилась із 50 до понад 200, користувачі сервісу пройшли 7,2 млн тестів. Найпопулярнішими предметами визнано українську мову та літературу і математику. Підготовкою школярів до ЗНО опікується і український проект «Prometheus» – цього року на ньому вперше було запущено масові безкоштовні онлайн-курси підготовки до ЗНО з математики, фізики та хімії.

Джерело: «Яндекс.Україна»

Читайте также:

Анна Зенькова, Talk to Ri: «Мы хотим создать систему обучения, которая станет частью образа жизни, и при этом будет эффективной»

Нужно сделать инфографику? Обзор самых простых и доступных способов

Споры об экранном времени — битва родителей во благо детей

Как работает ROI4CIO — украинский сервис для поиска и оценки IT-решений