5 розширень для Google Chrome із використанням ChatGPT

Розширення Google Chrome завжди були потужним інструментом підвищення продуктивності. Використання штучного інтелекту дозволяє вивести користь від аддонів на новий рівень. Розглядаємо найкращі рішення на ринку.

Google Chrome – найпопулярніший браузер у світі. За даними сервісу Similarweb, його частка на ринку браузерів складає близько 61%. Логічно припустити, що саме тому більшість розширень випускається тільки для Chrome. Сьогоднішня добірка присвячена браузерним доповненням на базі ChatGPT, що дозволяє трансформувати робочі процеси та підвищити ефективність.

WebChatGPT

Одна з проблем безплатної версії ChatGPT – чат-бот не має доступу до актуальної інформації. Щоб навчити нейромережу гуглити, необов’язково купувати підписку на тариф Plus, достатньо завантажити розширення WebChatGPT. Воно дозволяє забезпечити ChatGPT інформацією, необхідною для правильної відповіді.

Наприклад, якщо запитати чат-бот про принципи роботи надпровідника корейських учених, запит автоматично трансформується у довгий промт із безліччю подробиць та уточнень. Взявши отриману від розширення інформацію за основу, чат-бот видасть відповідь без дратівливих виправдань «я лише мовна модель, я не маю доступу до необхідної інформації».

ChatGPT for Google

Наступне доповнення у добірці дозволяє покращити досвід роботи зі звичними пошуковими системами: Google, Bing та Yahoo. Після активації розширення пошукової видачі користувача з’являться відповіді, згенеровані чат-ботом. За словами розробників, ChatGPT for Google зручний для тих, хто не хоче робити все в одному місці, не розпорошуючись між кількома сайтами.

Розширення приємно доповнює пошукові системи, видаючи осмислені відповіді на складні питання за необхідності. Якщо потрібна інформація гуглиться без необхідності використовувати ChatGPT, розширення не заважає переглядати класичні посилання на сайти.

Compose AI

Compose AI – чудовий інструмент для тих, хто не впевнений у своєму рівні англійської мови. Використовуючи ChatGPT, розширення дописує за користувача тексти або генерує їх повністю.

Нейромережа може пропонувати варіанти закінчення фраз і генерувати ідеї того, що можна додати до розділу «Про себе» на LinkedIn. Якщо попросити розширення написати скаргу про навушники, що не працюють, воно видасть граматично вірний і правильно оформлений текст, який можна сміливо вставляти в лист і відправляти на підтримку компанії.

TeamSmart AI

Останнім часом про нейромережі все частіше говорять як про співробітників. TeamSmart AI виводить це порівняння на новий рівень, пропонуючи користувачам цілу команду різних так названих агентів, де кожен відповідає за відведену область.

Безплатний тариф розширення дозволяє вибрати до чотирьох агентів, спілкування з якими відбувається у форматі чату. Роботи можуть відповідати на будь-які питання, але для максимальної ефективності рекомендується вибирати профільних фахівців. Наприклад, Ендрю розуміється на маркетингу, а Сем вміє видавати короткі перекази довгих текстів.

Wiseone

Wiseone – саме функціональне розширення з сьогоднішньої вибірки. Сервіс у фоновому режимі аналізує відкриті сторінки щодо складних і потенційно невідомих термінів та дезінформації, а потім підсвічує необхідні слова та фрази, пропонуючи користувачеві ознайомитися з поясненням або статтями з кількох джерел для проведення факт-чекінгу.

Крім цього, Wiseone вміє скорочувати довгі тексти, пропонуючи вичавки з основними пунктами матеріалу. Розширення вміє працювати з текстами англійською, іспанською, португальською, французькою та китайською мовами.

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО:

Читайте также:

Як користуватися Artbreeder — нейромережею, яка вміє «схрещувати» зображення та створювати нові

Сім ідей технологічних подарунків на день всіх закоханих

Що таке галюцинації штучного інтелекту та як компанії вирішують цю проблему

Кишеньковий робот-тамагочі AIBI з лапками та ChatGPT