ТОП-7 сервісів для push-сповіщень

Розсилки — один з найбільш доступних і ефективних методів комунікації з цільовою аудиторією бізнесу. Вони дозволяють утримувати увагу користувача до бренду, підвищувати його інтерес до продукту, забезпечують інформаційну підтримку і стимулюють продажі. Різноманітність сучасних каналів розсилок дає можливість поєднувати переваги кожного інструменту для розвитку компанії.

Перед тим, як ми розберемо сервіси для push-розсилок, нам потрібно визначити, а що саме розуміється під терміном «push-сповіщення»?

Що таке push-сповіщення?

Push-сповіщення – це невеличкі повідомлення, що спливають, які з’являються на екрані мобільного телефону або ж звичайного комп’ютеру. Використання push-сповіщень допоможе своєчасно донести до користувача потрібну та актуальну для них інформацію.

Push-розсилка – це надсилання повідомлень по базі підписників шляхом push-сповіщень. Приклад такого сповіщення можна побачити на наступній картинці.

Підписка на push сповіщення

7 найкращих сервісів для push сповіщень

Ми вже ознайомилися з основними поняттями та термінологією. Тепер перейдемо безпосередньо до самих сервісів, що дозволяють нам робити push-розсилки.

1. Sendpulse

Sendpulse – це сервіс, який дозволяє надсилати push сповіщення на Google Chrome та Firefox. Окрім цього цей сервіс також дозволяє створювати Facebook ботів та робити e-mail розсилки. З особливостей сервісу можна виділити можливість зв’язків вашої RSS стрічки та push-сповіщень, що дозволяє досягти автоматичного інформування користувачів.

Мова: English, Русский.

Ціна: безкоштовно до 10 тис. підписників, а далі — 25$ на місяць

2. Push4site

Push4site — це сервіс, який дозволяє надсилати push сповіщення на Google Chrome, Safari, Opera та Firefox. На сайті можна знайти багато зручних цікавих функцій, серед яких покинутий кошик, покинута заявка і т. п. Використання цих «плюшок» може збільшити прибуток вашого сайту або інтернет-магазину.

Мова: English, Русский.

Ціна: 15$ на місяць. Існує безкоштовний період протягом 30 днів.

3. Pushcrew

Pushcrew – це доволі популярний сервіс push-сповіщень за кордоном. Ним користується понад 2500 сайтів. Сервіс підтримує браузери Google Chrome та Firefox.

Мова: English.

Ціна: від 100$ на місяць.

4. Pushwoosh

Pushwoosh – англомовний сервіс, який надає користувачам можливість надсилати необмежену кількість push-сповіщень. Сервіс має безліч своїх внутрішніх цікавинок та підтримують такі браузери, як Google Chrome та Firefox.

Мова: English.

Ціна: безкоштовно до 1000 підписників, далі – ціна починається від 41,95$ на місяць.

5. Gravitec

Gravitec – сервіс по створенню та надсиланню push-сповіщень. Сервіс підтримує браузери Google Chrome, Firefox та Safari.

Мова: Українська, English, Русский.

Ціна: безкоштовна до 30 тис. підписників, далі – ціна починається від 120$ на місяць.

6. Push world

Push world – це сервіс, за допомогою якого можна надсилати безлімітну кількість push-сповіщень. Сервіс має багато своїх власних цікавинок та підтримується такими браузерами, як Google Chrome, Firefox та Opera.

Мова: English, Русский.

Ціна: безкоштовна з рекламою, якщо хочете мати версію без реклами, доведеться платити (ціна не вказана).

7. PushAll

PushAll – сервіс, що дозволяє надсилати необмежену кількість push-сповіщень на добу. З особливостей можна виділити складне налаштування. Сервіс підтримує такі браузери, як Google Chrome, Safari і Firefox.

Мова: English, Русский.

Ціна: безкоштовно.

Підсумок

Push-сповіщення це один з найпопулярніших видів сповіщень користувачів. Якщо ж ви досі ще не використовуєте їх, то рекомендуємо почати використовувати. Ось і все! Бажаємо вам успіхів в роботі!

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО:

Читайте также:

5 розширень для Google Chrome із використанням ChatGPT

Як донат погіршує ігри, руйнує життя людей і що з цим робити

10 можливостей Telegram, про які ви могли не знати

Як месенджери змінили спілкування