Румунія запрошує українських аспірантів та наукових дослідників на спеціалізовані курси

Міністерство освіти і науки інформує про старт міжнародної програми для аспірантів та наукових дослідників з України, які бажають пройти тримісячні курси в спеціалізованих ВНЗ Румунії з різних дисциплін на 2015/2016 навчальний рік.

За навчальну програму та розподіл відповідних стипендій відповідає румунське керівництво Університетського агентства Міжнародної організації Франкофонії. Майбутні кандидати можуть дізнатись деталі щодо умов навчання в рамках зазначеної міжнародної програми за посиланням.

affiche-eugen-ionescu.jpg__793x1122_q85_crop_subsampling-2_00793774

Останнім часом розвиток наукової діяльності в Україні широко висвітлюється в ЗМІ: виходять тематичні публікації, з’являються наук-поп видання тощо. Основні помилки журналістів, які пишуть про українську науку, нам окреслив фізик Антон Сененко в ексклюзивному інтерв’ю.

Навіть парламентарі взялись за поліпшення умов праці наукових інститутів та їх співробітників, однак, традиційно позитивна ініціатива може закінчитись негативними наслідками – про це читайте наш матеріал: «Що несе українській науці проголосований у парламенті новий закон про джерела фінансування».

Джерело: сайт МОН України

Читайте также:

Скрытые затраты автоматического мышления

Политическое расфрендживание

Почему богатые люди – такие злые?

Фешн с умом: украинские маркетплейсы с концептом reuse