Intel потрапила до Книги рекордів Гіннесса за наймасовіший політ дронів

Під час свого виступу на конференції CES у Лас-Вегасі, США, представники Intel розповіли про масовий керований запуск безпілотників, що був визнаний рекордним проектом такого типу і внесений до Книги рекордів Гіннесса.

intel-drone-light-show

Завдяки технологіям від Intel спеціалісти одночасно керували сотнею дронів, використовуючи єдину стаціонарну систему комп’ютерів. Апарати не просто сновигали в повітрі: дрони влаштували світловий кольоровий супровід музичному оркестру, який в той самий час на землі виконував музику Бетховена.

Проект «Drone 100» реалізовано спільними зусиллями Intel та Ars Electronica Futurelab, локацією для встановлення рекорду було обрано летовище на території Німеччини. Таким чином корпорація Intel продемонструвала свою готовність до підтримки використання дронів у будь-яких галузях сучасної промисловості.

Нагадаємо, напередодні новорічних свят влада США запровадила обов’язкову реєстрацію БПЛА та федеральний нагляд за їх використанням в повсякденному житті. Що це означає – читайте в коментарі від команди Drone.UA.

Джерело: Guinness World Records

Читайте также:

Геймерський ноутбук ROG Zephyrus S17 представлено в Україні. В чому його особливості?

ASUS ZenBook Duo UX482 — чим цікавий ноутбук з «двома» екранами?

Найцікавіші продукти та гаджети з виставки СES 2021. Частина 1

Lenovo ThinkPad X1 Extreme 2nd Gen: екстрім, так екстрім