Київський університет організовує «KNEU Startup Day» для студентів

У Київському національному університеті ім. В. Гетьмана 9 грудня цього року відбудеться «KNEU Startup Day».

Виступи спікерів займатимуть перший блок заходу, а другу частину присвячено командній грі (мінімум 5 команд по 5 учасників форуму), під час якої студенти повинні згенерувати унікальну ідею та організувати міні-презентацію свого проекту кожною з команд.

Метою проведення заходу є:

  • популяризація молодіжного підприємництва на прикладі українських стартапів серед студентів;
  • формування зв’язків між стартаперами, менторами та інвесторами;
  • генерація ідей та командна робота над ними з подальшою оцінкою з боку професійного журі (представники бізнес-інкубаторів та венчурних фондів).

12291101_1091865637498726_806875172799241380_o

Команда KNEU Startup Day очікує близько 500 відвідувачів, переважно – ініціативну молодь з провідних університетів м. Києва. Оргкомітет відкритий для співробітництва з партнерами та чекає на заявки бажаючих підтримати захід в kneustartup@gmail.com.

Тим часом, Торгово-промислова палата України запрошує стартапи до участі в масштабному проекті з пошуку інноваційних бізнес-ідей. Окрім Палати, організаторами «Україна шукає стартапи» виступають компанія KPMG та міжнародний інвестор, автор книг з продажів та маркетингу Джон Вон Ейкен (John Von Achen).

Нагадаємо, в Україні з’явився новий навчальний заклад для учнів старших класів, які хочуть в подальшому займатися керівною роботою – Українська Академія Лідерства.

Джерело: оргкомітет «KNEU Startup Day» | Фото: сайт КНЕУ

Читайте также:

Анна Зенькова, Talk to Ri: «Мы хотим создать систему обучения, которая станет частью образа жизни, и при этом будет эффективной»

5 брендинг-трендов в 2019

Чи потрібний Києву єдиний електронний квиток?

Ирина Пульвас, Zirity: «Наша цель – помочь более 10 000 000 людей найти идеальную оправу»