Третій Lviv Media Forum буде присвячено революційним тенденціям у медіа

Стартувала реєстрація на ІІІ Львівський медіафорум. Найбільша медійна подія країни відбудеться 28-30 травня цього року, темою обговорення стане реальність медіа в часи змін.

В рамках форуму близько 600 журналістів, експертів, аналітиків, медіаменеджерів та блогерів з 10 країн світу обговорюватимуть роль медіа під час кризових подій в Україні та довкола неї, а також на новітніх тенденціях у світовій практиці.

Спеціальним гостем, який відкриє Lviv Media Forum, стане французький політичний журналіст, письменник та філософ Бернар-Анрі Леві. А незмінним ведучим Форуму залишається український медіаексперт і телеведучий Андрій Куликов.

Говоритимуть на Форумі не лише про мир, але й про війну та про роль медіа у ній. Історії з передової учасники почують з перших вуст від воєнних кореспондентів Аркадія Бабченка (Росія), Павела Решки (Польща) та Левка Стека («Радіо «Свобода», Україна). Протидію російській пропаганді обговорять журналістка із США Енн Еплбаум (лауреатка Пулітцерівської премії, оглядач «Washington Post» та «Slate») та німецький журналіст Борис Райтшустер.

Про інформаційну політику України на Донбасі дискутуватиме радник міністра інформаційної політики Сергій Костинський, донецький журналіст, головний редактор «ОстроВ» Сергій Гармаш, блогер Денис Казанський та головний редактор «Цензор.нет» Юрій Бутусов.

Творення нових інформаційних змістів та інформаційну безпеку учасники Форуму зможуть обговорити із аналітиками Сергієм Рахманіном («Дзеркало тижня», Україна), Костянтином фон Еггертом («Коммерсантъ FM», Росія) та польським журналістом Пьотр Андрусечко.

Окремо поговорять і про суспільне мовлення, яке тільки запустили нещодавно в Україні — про цю тему більш докладно розкажуть гендиректор НТРКУ Зураб Аласанія, співзасновник hromadske.tv Роман Скрипін та представники суспільного мовлення з Данії.

З детальною програмою Форуму можна вже ознайомитися на сайті події (і там же відбувається реєстрація).

Нагадаємо, 14 квітня у Києві пройшов «День іновацій у медіа», організований Українською Асоціацією Видавців та спільною програмою ЄС та Ради Європи «Зміцнення інформаційного суспільства в Україні».

Читайте также:

Политическое расфрендживание

Фешн с умом: украинские маркетплейсы с концептом reuse

Сергей Замикула, LEKORNA: «Рынок эко-продуктов растёт с каждым годом»

«Мы собрали киберспорт, стриминг, блогеров и даже ТВ» — Дмитрий Базилевич, о Digital FUN на iForum 2018