10 подкастів, які варто слухати на травневі

Погода нарешті сприяє велосипедним чи пішим прогулянкам, вихідні — подорожам, а ми підготували чергову порцію пізнавальних та розважальних подкастів, щоб у дорозі було веселіше.

gallery-1491833762-no-such-thing-as-a-fish

Trumpcast

Політичні журналісти з американського видання Slate хочуть допомогти аудиторії розібратися в справжній політиці нового президента США. Для цього вони запрошують до студії різних фахівців — від істориків до психологів, і пояснюють, що відбувається в країні в цілому та, зокрема, у Білому Домі.

Pod Save America

Ще один канал для тих, хто цікавиться політикою та організацією роботи президентської адміністрації США. В записі подкастів беруть участь колишні помічники президента Барака Обами: Джон Фавроу (Jon Favreau), Томмі Вієтор (Tommy Vietor) та Джон Ловет (Jon Lovett).

Brexit Podcast

Для рівноваги — канал про політику у Великобританії, яка минулого року також опинилася в непевній політичній ситуації. Обізрівачі, експерти та представники різних політичних сил Королівства намагаються пояснити пересічним користувачам ті процеси, які супроводжують вихід Великобританії зі складу ЄС.

They Walk Among Us

Подкасти про справжні розкриті або нерозкриті злочини набули значної популярності останнім часом. Даний канал також присвячено невигаданим кримінальним історіям, що трапилися у Великобританії, а веде його звичайна подружня пара.

Deserter Pubcast

Канал подкастів про тих і для тих, хто полюбляє час від часу, замість буденних справ, гуляти містом посеред дня. Оскільки випуски готує команда з Лондона, то можна дізнатися багато цікавого про традиції денних посиденьок місцевого населення, найбільш популярні місця чи заняття лондонців у вільний від роботи час.

Answer Me This!

Подкасти, в яких ведучі намагаються відповісти на найнезвичніші запитання аудиторії. Ви коли-небудь замислювалися про те, що людина, якій переллють вашу донорську кров, залишивши свої сліди на місці злочину, зможе навести підозру на вас, за аналізом ДНК? А от автори подкасту з’ясовують, чи так це насправді. Успіх серед аудиторії підтверджується тим, що команда випускає нові епізоди вже десятий рік.

No Such Thing as a Fish

Канал для тих, хто любить дізнаватися нову інформацію про все на світі: від дивних хобі знаменитих людей, до особливостей поведінки окремих представників тваринного світу. Але запасіться терпінням — випуски тривають в середньому 35-40 хв.

Say Why To Drugs

Суперечливий, зате надзвичайно об’єктивний та науковий подкаст про наркотики. Психолог Сьюзі Ґейдж (Suzi Gage) ретельно описує дію та вплив різних препаратів. В поле зору спеціаліста потрапляють і заборонений кокаїн, і дозволені електронні сигарети.

Imaginary Worlds

У цих випусках обговорюються науково-фантастичні книги. Ви не почуєте переказ сюжету літературного твору, а зможете дізнатися про комплексний світ, вигаданий письменником. Випуски зацікавлять як тих, хто ще не читав ту чи іншу книгу, так і бувалих фанатів Sci-Fi, які зможуть відшукати нову для себе інформацію.

Savage Lovecast

Канал сподобається тим, хто хоче урізноманітнити своє інтимне життя, не отримавши при цьому травм. Ведучий Ден Севедж (Dan Savage) вже два десятиріччя надає консультації щодо сексу та вважається одним з провідних експертів цього напрямку в США, який веде активну діяльність в медіа. Порада від авторів підбірки: подкаст краще слухати в навушниках, а не через динаміки.

БІЛЬШЕ ЦІКАВИХ ПІДБІРОК:

Джерело: Esquire

Читайте также:

Чому при виборі гаджетів важливо звертати увагу на версію Bluetooth?

5 кращих програм для запису та обробки звуку в домашніх умовах

Добірка найцікавіших українських подкастів на Spotify

Добірка українських подкастів про науку, технології та IT