MEGOGO запустив окремі канали з українськими фільмами та серіалами

Легальний відео-сервіс MEGOGO відкрив два інтерактивні канали з контентом виключно українського виробництва. Один канал транслюватиме фільми, інший – серіали. Канали відкриті не тільки для українського користувача, а також для 12 країн світу, серед яких Казахстан, Білорусь, Азербайджан, Латвія, Молдова. Таким чином, MEGOGO поширює українське виробництво та культуру через кінематограф.

Канали, що виглядають як звичайні телевізійні, однак з поширеними функціями, будуть наповнені контентом виробництва провідних українських кінокомпаній, телеканалів та кіностудій, таких як «FILM.UA», «Київтелефільм» тощо.

Головна вимога до серіалів та кінострічок – українське походження. На інтерактивних каналах будуть доступні як нові сучасні фільми, так і визнані твори кіномистецтва радянських часів, випущені на кіностудії ім. Олександра Довженка, «Київнаукфільм» та іншими.

Snimok-4_4492921455949

Керівництво MEGOGO запрошує до співпраці всі українські кіностудії та виробників авторського кінопродукту. Наступного року планується поширити доступ до [M]КІНО UA та [M]СЕРІАЛ UA в Канаді, США, Бразилії та Німеччині, де проживає велика спільнота діаспори.

Нагадаємо, цього року в Україні проходив конкурс мобільних фільмів, який спільно організували Британська рада, Гете-інститут, Польський інститут, Посольство Королівства Іспанії в Україні, Французький інститут в Україні та Чеський центр. Про те, як сучасні технології змінюють підхід до розповсюдження та створення кінострічок читайте в нашому матеріалі, присвяченому віртуальній реальності.

Джерело: прес-cлужба MEGOGO

Читайте также:

Политическое расфрендживание

Фешн с умом: украинские маркетплейсы с концептом reuse

Сергей Замикула, LEKORNA: «Рынок эко-продуктов растёт с каждым годом»

Топ 10 фильмов про искусственный интеллект по рейтингу IMDb