З’явився мобільний сайт для надання психологічної допомоги у зоні АТО

На просторах уанету запрацювала «Мобільна психологічна допомога» – оптимізований для мобільних пристроїв сайт для допомоги військовим та іншим особам, які відчули на собі психологічний вплив подій на сході України.

Проект створено за ініціативою і при фінансовій підтримці Канадсько-Української Фундації (Canada-Ukraine Foundation). Ресурс насамперед призначений для надання психологічної допомоги учасникам АТО і членам їхніх сімей.

Сайтом також зможуть скористатися особи, які відчувають наслідки психотравмуючих подій, та фахівці в галузі психічного здоров’я.

У відкритому доступі викладено інтерактивні опитувальники, за якими користувач зможе визначити власний стан психічного здоров’я, виявити первинні ознаки розладів і спланувати подальші дії. Опублікована інформація для учасників бойових дій, їхніх рідних і знайомих про шляхи подолання стресових обставин.

Інформація про установи й організації в Україні, що надають кваліфіковану допомогу фахівців актуальна станом на 01.03.15. Даний ресурс є безкоштовним.

Ми вже писали про інші соціальні ініціативи в мережі: сайт для обліку інформації про переселенців з зони АТО; портал для розміщення вакансій та резюме вимушених переселенців зі сходу України; онлайн-платформу для донорів крові Donor.UA.

Читайте также:

Политическое расфрендживание

Почему богатые люди – такие злые?

У 22% миллениалов нет друзей

Фешн с умом: украинские маркетплейсы с концептом reuse