Prometheus оголошує набір на курс Стенфордського університету для стартапів

Освітній ресурс Prometheus переклав українською знаменитий курс для стартапів, що читався восени 2014 року у Стенфордському університеті, і пропонує долучитись до 5-тижневої програми, що розпочнеться у грудні. Всі охочі можуть вже зареєструватись на порталі для проходження безкоштовного курсу, що допоможе розпочати власну справу.

Під час курсу будуть розглянуті практичні питання ведення власного бізнесу, від самого початку (Чому варто наважитись розпочати власну справу? Чому слід починати саме зараз, навіть якщо ви студент?) і до належного ведення документації, юридичних аспектів та взаємовідносин з підлеглими. Курс не включає в себе складні теоретичні схеми – лише практичні поради від фахівців.

Prometheus переклав лекції Сема Альтмана (президент найвідомішого в світі венчурного фонду Y Combinator), Дастіна Московіца (співзасновник Facebook), та багатьох інших зірок стартап-світу. Представлена також лекція Пітера Тіля – співзасновника сервісу PayPal, керівника хедж-фонду Clarium Capital з активами понад $700 млн, що був першим зовнішнім інвестором Facebook. Сьогодні Пітер Тіль володіє 10,2 % акцій соцмережі та входить в її раду директорів.

12311049_890042741044902_1024096292254706252_n

Про специфіку створення стартапу та пошук інвестицій в Україні вам розкажуть ментори та стартапи-учасники венчурного фонду WannaBiz. Курс починається 7 грудня. Нагадаємо, ресурс Prometheus зараз проводить реєстрацію на два нових цикли – «Підприємництво» та «Громадянська освіта».

Ми розпитали співзасновника проекту Івана Примаченка про вже досягнуті успіхи та плани на майбутнє, а також дізнались думку фахівця про те, які шанси на масове впровадження в Україні онлайн-освіти – читайте ексклюзивне інтерв’ю.

Джерело: Prometheus

Читайте также:

Анна Зенькова, Talk to Ri: «Мы хотим создать систему обучения, которая станет частью образа жизни, и при этом будет эффективной»

Люди хотят знать об алгоритмах – но не очень много

30 низкобюджетных маркетинговых идей для бизнеса

5 брендинг-трендов в 2019