Virgin Hyperloop показала як буде виглядати вакуумний потяг зсередини. Відео

Компанія Virgin Hyperloop опублікувала відео, в якому показала концепт своєї надшвидкісної транспортної системи.

Відзначається, що в оновленому пасажирському відсіку можна буде скористатися бездротовою зарядкою. Крім того, серед особливостей капсули компанія виділяє штучний світловий люк з імітацією природного світла і світлодіодні повідомлення, які будуть передавати інформацію про хід і швидкість поїздки.

Капсули розраховані на розміщення до 28 пасажирів, вони прямують до місця призначення без зупинок. Компанія заявляє, що хоча ціни на квитки будуть варіювати в залежності від маршруту, очікується, що їх зроблять доступними, інакше люди просто не будуть користуватися новинкою, уточнює Джей Уолдер, генеральний директор Virgin Hyperloop.

По суті, капсули Virgin Hyperloop дозволяють переміщатися між містами, розділеними декількома годинами їзди, буквально за лічені хвилини. За задумом, вакуумний потяг в один прекрасний день зможе розігнатися до швидкості 1200 км/год. Поки під час випробувань цього транспорту з живими людьми не вдалося добитися таких результатів.

Нагадуємо, у серпні 2017 року компанії вдалося розігнати свій потяг до рекордних 386 кілометрів на годину. А у листопаді 2020 року Virgin Hyperloop провела перші випробування своєї надшвидкої транспортної системи з пасажирами.

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО:

Джерело: Virgin Hyperloop

Читайте также:

Розумні сонцезахисні окуляри для мотоциклістів від BMW

«Тостер розміром з людину»: як виглядає самоврядний автомобіль від Zoox

Амбіції Boring Company Ілона Маска у Техасі: тунелі для автомобілів, людей і води

Аерокари, які можуть стати першими серійними літаючими авто