«Віртуальна школа» зібрала понад 36 тис грн на відеокурси для дітей

Проект створення відеоуроків для школярів українською мовою «Віртуальна школа» успішно зібрав кошти на платформі «Спільнокошт». При необхідних 34 тис. грн 68 учасників кампанії разом перерахували на реалізацію проекту понад 36 200 грн.

Ініціатори створення роликів мають на меті зробити навчальний процес для найменших школярів більш цікавим та зрозумілим. Відео допоможе батькам розбирати новий навчальний матеріал разом з дитиною, та пояснювати нові для неї явища. Ролики відповідають офіційній шкільній програмі, кожен з них присвячений окремій темі та триває не довше 8 хвилин.

Матеріали «Віртуальної школи» будуть розповсюджуватись безкоштовно і стануть у нагоді в тих місцевостях, де немає близько розташованих шкіл, а також на окупованих територіях. Проект вже має свій канал на Youtube, де викладені перші відеоуроки.

12096201_1697027940530881_6567836004115364981_n

Раніше ми писали про викладача київської школи Інну Ведмідь, яка розробила дитячий журнал замість підручників з точних наук. За трьома номера її журналу Science вже займаються діти.

Компанія Microsoft представила декілька електронних інструментів для українських шкіл, зокрема: сайт для замовлення електронних підручників E-pidruchnyky.net, програму батьківського контролю за фінансовими фондами ParCon.com.ua та проект «Розумна дитина», який передбачає навчання з використанням планшетів та розвиваючих ігор.

Джерело: Facebook-сторінка платформи «Спільнокошт»

Читайте также:

5 способів монетизувати креативний контент

Новые технологии улучшат образование вашего ребёнка, но не его творческий потенциал

Нам нужна новая наука прогресса

Создатели vs. Инфлюенсеры