10 подкастів для тих, хто слідкує за IT

Цього тижня ми підшукали подкасти, які допоможуть залишатися в курсі головних новин IT-галузі. Окрім того, прослуховування цих випусків допоможе покращити знання технологічної англійської мови.

This Week in Tech

Насправді, якщо ви цікавитесь новинами про технології «з перших вуст» та не боїтеся слухати по це, то про This Week in Tech ви вже знаєте. Протягом кількох років це шоу американського походження вважається головним каналом подкастів про IT та все, що відбувається навколо цієї галузі.

Click

На противагу першому пункту в нашій добірці це шоу — нове та від самої BBC. Воно також фокусується на висвітленні IT-тематики, хоча менше говорить про великий бізнес, а більше — про соцмережі та інтернет і окремі аспекти того, як онлайн впливає на життя звичайних людей.

hacker-1872291_1280

Giant Bombcast

Подкасти присвячені відеоіграм та спорідненим темам: розробка, дизайн, найпопулярніші відеоігри сучасності. Журналіст Джефф Гертсманн (Jeff Gerstmann) навіть інколи відповідає на запитання слухачів, надіслані через електронну пошту.

Windows Weekly

Як можна здогадатися з назви, подкаст присвячений продуктам Microsoft, але не тільки Windows, а всьому, що так чи інакше стосується компанії. Ведучі обговорюють широке коло тем: від консолей Xbox One до заробітної плати Сатьї Наделли.

This Week in Google

Подобається нам це чи ні, але Google відіграє важливу роль у житті кожного активного користувача сучасних технологій. У випусках обговорюються новини компанії, релізи пристроїв та програм, дані про продажі товарів, вартість акцій Google на ринку тощо.

MacBreak Weekly

А цей подкаст — для слухачів, котрі працюють із технікою Apple. Щотижня провідні журналісти технологічних видань обговорюють внутрішні та зовнішні події навколо Apple, чутки та підтверджені факти про захист iOS-пристроїв, нові призначення топ-менеджерів.

ShopTalk

Подкасти, присвячені веб-дизайну в усіх його проявах: від фронт-енду до UX та UI. Ведучі Кріс Койєр (Chris Coyier) та Дейв Руперт (Dave Rupert) для більш змістовного обговорення запрошують в студію професійних дизайнерів.

Trends With Benefits

Подкаст, що з’явився зовсім недавно, пропонує доволі незвичну й цікаву манеру обговорення трендів в інноваціях та розвиткові всієї IT-галузі. В обговореннях беруть участь редактори, журналісти та інші учасники технологічної індустрії.

Note To Self

Подкаст від американської студії WYNC, в якому також обговорюються головні події зі світу технологій. Однак його ведучі приділяють більше уваги впливу технологій на повсякденне життя пересічних громадян у найнеочікуваніших аспектах.

The Web Ahead

Кожен епізод присвячено обговоренню актуальної технологічної теми. Один із випусків стосується переходу на HTML5, інший — порівнянню роботи мобільних систем iOS та Android.

Нагадуємо, раніше ми публікували для вас 10 подкастів із новими знаннями15 подкастів для онлайн-маркетологів6 подкастів про великі дані та 10 подкастів про науку. А якщо ви або ваші знайомі маєте власний подкаст, який буде цікавим і корисним нашим читачам і ще не потрапляв у наші добірки, пишіть на prognimak@blog.imena.ua — і ваш подкаст увійде до наступного випуску рубрики «Підслухано | Подслушано».


За матеріалами Digital Trends

Читайте также:

Що чекає штучний інтелект у 2024 році: 4 головні тренди від MIT

7 технологій, за якими варто стежити у 2024 році по версії Nature

Головні тренди 2024 року від Trend Hunter: технології

Gartner представила 10 трендів у сфері технологій у 2024 році