Як упорядкувати електронні листи в смартфоні та вижити

Коли востаннє ви із задоволенням сортували кореспонденцію в електронній скриньці? Саме так, процес давно перестав бути приємним, перетворившись на марудний обов’язок. Оскільки сучасний користувач не може працювати без email, розробники постійно вигадують нові інструменти для оптимізації та економії часу на перегляді листів.

Платформа просування стартапів Product Hunt рекомендує використовувати такі розширення та додатки, що допоможуть досягти омріяного стану «inbox zero» і не витратити на це всі вихідні.

Як упорядкувати електронні листи в смартфоні та вижити

Inbox від Google

Нарешті Google довела свій мобільний додаток для пошти до майже ідеального стану. Можна об’єднувати листи в групи, встановлювати нагадування, відкладати відправку та читати важливу інформацію, не відкриваючи повідомлення. Останнє особливо зручно, якщо в листі вам потрібно лише побачити номер бронювання чи дані про замовлення.

Mixmax для Google Inbox

Це розширення дає змогу відстежувати повідомлення, планувати надсилання листа на певний час, призначати зустріч в один клік, додавати нові шаблони, проводити опитування чи голосування — і це навіть не весь перелік функцій, призначених максимально впорядкувати роботу із листами.

1*uLMIqFyQQXR39fmYt-NJkQ

FullContact для Gmail

Інструмент, котрий оптимізує роботу з контактними даними, внесеними будь-коли до пошти Gmail, або ж вказаними у вхідних/вихідних листах.

Clearbit Connect

Цей інструмент, подібно до попереднього, виводить на екран інформацію з профілю співрозмовника, включаючи місце роботи, назву компанії біля кожної розмови в Gmail.

1*HMVmfwNJmedu3Iuwe9tciQ

Polymail

Поштовий клієнт з наступними корисними функціями: відстеження листа і звіт про прочитання; профілі контактів і історія взаємодій з ними; можливість запланувати прочитання чи відправлення листа на певний час; можливість відписатись від розсилки в один клік, не відкриваючи листа тощо.

Kiwi для Gmail

Поштовий клієнт для Gmail на комп’ютерах Mac. Виглядає і працює саме так, як ви очікуєте від поштового клієнта, але має приємні бонуси у вигляді надзвичайної зручності користувацького інтерфейсу.

1*TNUW3uLmcQQj1ch06D47dQ

Sortd для Gmail

Він допоможе перетворити скриньку вхідних листів на впорядкований список, подібний інтерфейсом до персоналізованих бордів Trello. Особливо сподобається користувачам, які використовують email в ролі списка справ (напевне, для більшості з нас).

Front

Засіб для командної роботи та обміну повідомленнями в пошті, соціальних медіа, SMS тощо. Об’єднує та допомогає вести спілкування в єдиній програмі, не створюючи нові облікові записи.

1*y-pXH2_pn4kcqj7NqAtOHg

Handle

Сервіс, що поєднує функції вхідної пошти з to-do списками, що допоможе вчасно реагувати на важливі повідомлення і відкладати на потім менш актуальні листи.

Airmail

Програма, котра полегшує життя власникам декількох облікових записів в одному поштовому клієнті. Можна швидко і легко перемикатись між скриньками і насолоджуватись красивим дизайном без зайвих елементів.

1*GmJNs-GfRItvjqAKBMV5xA

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Spark

Розробка української компанії Readdle для зручної роботи з електронною поштою на мобільних пристроях. Серед функцій, які допомогли додатку потіснити навіть Google Inbox – «розумний» пошук в листах, про який докладніше читайте в нашому інтерв’ю з командою.

Boxy

Ще один клієнт для Gmail на Mac-машинах, що дозволяє читати вхідні послання в більш зручному вигляді, без зайвих елементів на екрані та відволікаючих кнопок чи вікон.

Unroll.me

Онлайн-сервіс, що дасть змогу відписатись від будь-якої розсилки навіть не в один клік, а в один свайп екраном смартфона.

Email Hunter

Спосіб пошуку електронних адреси, що належать певному домену. Ідеально підходить для випадків, коли вам потрібно знайти будь-які контакти стартапу, онлайн-видання, певної компанії тощо.

 

Джерело: medium.com/@producthunt

Читайте также:

4 з 10 перекладачів втрачають роботу через штучниий інтелект

Як користуватися Artbreeder — нейромережею, яка вміє «схрещувати» зображення та створювати нові

Сім ідей технологічних подарунків на день всіх закоханих

15 гаджетів, які було б приємно отримати в подарунок на Новий рік