На Prometheus з’явились безкоштовні освітні курси для початкової школи

Команда Prometheus оголосила про початок бета-тестування безкоштовних онлайн-курсів для початкової школи «Школа Prometheus». Організатори запрошують всіх користувачів долучитись до випробування системи, яка є важливим кроком до започаткування змішаного навчання в Україні, і чекають на відгуки та пропозиції щодо роботи сервісу.

В Prometheus розробили освітні курси з використанням відеоматеріалів та скрінкастів, які зроблять навчання легким, цікавим та доступним кожній дитині. В процесі розробки навчальних інструментів враховувались психологічні особливості кожної вікової категорії учнів, за основу використовувались матеріали, затверджені МОН України.

0-5

Один курс включатиме в себе відеоуроки, конспекти лекцій, рекомендовані матеріали, тести. Наразі в «Школі Prometheus» доступні для бета-тестування 4 курси: Математика, Навчання грамоти, Природознавство, Англійська мова.

Результати роботи проекту нададуть вчителям новий україномовний безкоштовний інструмент, щоб урізноманітнити шкільний процес, а батькам допоможуть швидше справлятися з домашніми завданнями своїх дітей та мати більше вільного часу на спілкування з ними. Діти, в свою чергу, матимуть можливість повторювати вивчене, пізнавати щось нове та закріплювати свої знання, незалежно від вчителя та в будь-який час.

12189958_881889328526910_5929219227257735661_n

Ключовою відмінністю від подібних освітніх ресурсів буде те, що «Школа Prometheus» міститиме здебільшого візуальні матеріали українською мовою, які щонайкраще сприймаються молоддю. Будуть включені цікаві та дотепні тести та практичні поради батькам для допомоги в навчанні їх дітей.

Одним із вагомих напрямків проекту є розробка адаптаційних відео для дітей з особливими потребами у співпраці з міським реабілітаційним центром для дітей-інвалідів. Про підсумки діяльності ресурсу Prometheus за останній рік та великі плани на майбутнє нам розповів Іван Примаченко в ексклюзивному інтерв’ю.

Сьогодні в Україні розвиваються декілька освітніх онлайн-проектів для школярів, серед них «Віртуальна школа», проекти компанії Microsoft, безкоштовний тест від ООН тощо.

Джерело: Prometheus

Читайте также:

Новые технологии улучшат образование вашего ребёнка, но не его творческий потенциал

Политическое расфрендживание

Фешн с умом: украинские маркетплейсы с концептом reuse

Нам нужна новая наука прогресса