Центр iHUB та Seed Forum Foundation вчитимуть стартапи спілкуватись з інвесторами

10 грудня 2015 року міжнародний фонд Seed Forum Foundation та Центр iHUB в Києві за підтримки МЗС Королівства Норвегії проведуть інвестиційну конференцію Seed Forum Kyiv 2015.

На конференції, робочою мовою якої буде англійська, виступатимуть 7 кращих українських інноваційних стартапів, засновники яких поділяться цінними знаннями та досвідом створення і розвитку своїх проектів. Очікується участь Надзвичайного та Повноважного Посла Норвегії в Україні Йона Фредріксена, мера Києва Віталія Кличка, регіональних керівників Seed Forum з країн Євросоюзу.

Традиційно для подібних заходів, конференція має на меті посприяти розвитку інноваційного підприємництва в Україні, налагодженню контактів з вітчизняними та іноземними інвесторами, інтеграції українського ІТ-бізнесу в європейський і світовий простір тощо.

SFKyiv_1170х450

Конференція відбудеться за адресою вул. Мельникова, 36/1. До участі запрошуються представники інвестиційних і дипломатичних кіл, інноватори, активні студенти, представники міжнародного бізнесу, інвестори, молоді підприємці в сфері ІТ. Участь в конференції є безкоштовною для підтверджених учасників. Підтвердження від системи Eventbrite надсилається на електронну пошту.

«СІд Форум Норвегія» створив по Україні мережу просторів для діяльності стартапів iHUB – окрім столиці вони діють у Львові, Вінниці та Чернігові. Нагадаємо, також цього тижня в Києві пройде «KNEU Startup Day» для студентів, організований Київським національним університетом ім. В. Гетьмана.

Джерело: iHUB Kyiv

Читайте также:

Анна Зенькова, Talk to Ri: «Мы хотим создать систему обучения, которая станет частью образа жизни, и при этом будет эффективной»

5 брендинг-трендов в 2019

Чи потрібний Києву єдиний електронний квиток?

Ирина Пульвас, Zirity: «Наша цель – помочь более 10 000 000 людей найти идеальную оправу»